A quin famós no li agrada passejar-se per una catifa vermella? La dels Goya 2023 ha deixat més d'un 'look' per al record, i és que han estat incomptables els actors, actrius, cineastes, dissenyadors i artistes de tota índole els que s'han deixat veure per Fibes, el Palau de Congressos i Exposicions de la ciutat andalusa de Sevilla, que enguany ha tingut l'honor de ser la seu dels premis de l'Acadèmia de Cinema. I no, la nit del cinema estatal per excel·lència no només ha servit perquè les celebritats del moment llueixin els seus millors modelets. A algun li ha sortit el tret per la culata amb la seva elecció i no ha acabat d'encertar el seu vestuari per a l'esdeveniment. Vols saber quins han estat els 'looks' més esperpèntics de la catifa vermella dels Goya 2023? Els repassem un per un.

🟠 Guanyadors dels Goya 2023: tota la llista de pel·lícules i artistes
 

Nieves Álvarez i la resta dels 'looks' de la catifa vermella dels Goya 2023 que més han destacat, encara que no per a bé

Desgraciadament, cap dels 'looks' dels homes no passa el filtre de bo ni dolent, però és perquè tots han estat pràcticament iguals, exceptuant alguns com el de Jordi Pujol Dolçet i Albert Bosch, actors de l'11 vegades nominada Alcarràs, o el director Eduardo Casanova que han apostat per lluir una mica diferents de l'esmòquing bàsic negre. Tanmateix, la llista d'actrius que han destacat i no precisament per bé pel seu abillament a la catifa vermella dels Goya 2023 és extensa: Nieves Álvarez, Irene Visedo o la 'influencer' Dulceida són alguns dels noms que més s'han comentat per la seva curiosa elecció quant a l'abillament per a la vetllada dels premis del cinema espanyol per antonomàsia. Però no, elles no són les úniques que no han encertat l'estilisme.

Nieves Álvarez, un 'look' alienígena d'alta costura

La model i presentadora Nieves Álvarez ha apostat per un curiós vestit bicolor amb colls molt, però que molt voluminosos per al seu posat a la catifa vermella dels Goya 2023. I quan diem voluminós és perquè el seu 'look', dissenyat pel francès Stéphane Rolland, no ha acabat de convèncer als allà presents en el que se sentia una elecció una mica extraterrestre per a un dia tan assenyalat. Podran veure la pantalla els nominats que s'asseguin darrere d'ella?

nieves alvarez goya 2023
Nieves Álvarez a la catifa vermella dels Goya 2023. / Europa Press

Dulceida, tot al vermell i no encerta

La 'influencer' estatal de capçalera no podia faltar a la cita de la catifa vermella dels Goya 2023Dulceida ha sorprès amb un vestit amb caputxa dels que ara tant s'estilen. Tot i això, els lluentons vermells i l'escot irregular del disseny de Ze García que ha lluït potser no hagin estat l'elecció propícia. Això sí, identificar-la entre la multitud ha estat ben fàcil.

dulceida goya 2023
Dulceida a la catifa vermella dels Goya 2023. / Europa Press

Sara Sálamo, molta roba i poques flors

Ella ho ha intentat, però anticipar la primavera no li ha sortit especialment bé a Sara Sálamo. L'actriu canària ha apostat per un disseny d'Armani consistent en un vestit llarg, fi i gens cenyit que tampoc no deixava gaire la imaginació. I les flors? Poques i repartides al lliure albir. Això sí, ella estava maquíssima amb la cara rentada.

sara salamo alfombra roja goya 2023
Sara Sálamo a la catifa vermella dels Goya 2023. / Europa Press

Darrere un llaç, Irene Visedo

Sempre és arriscat apostar per dues peces quan portar un vestit pot ser l'opció fàcil. A la catifa vermella dels Goya 2023, Irene Visedo, actriu de Cuéntame, ha confirmat el risc amb un llaç gegant negre a tall de top que, més que estilitzar-la, l'ha fet semblar un regal acabat d'empaquetar.

irene visedo alfombra roja goya 2023
Irene Visedo a la catifa vermella dels Goya 2023. / Europa Press

Blanca Portillo, mal trobada encara que combinada

Enfundada en un vestit de color verd pistatxo amb el mateix moviment que una columna dòrica, la consagrada Blanca Portillo ha trepitjat la catifa vermella dels Goya 2023 amb joies i sabates roses que contrastaven amb un 'look' monocolor força insípid, tot i que realment cridaner, de la mà de Carolina Herrera.

Premis Goya 2023 catifa vermella Blanca Portillo
Blanca Portillo a la catifa vermella dels Goya 2023. / Europa Press

Ingrid García-Jonsson, entre brides fluorescents

Un altre dels 'looks' que no ha convençut en excés és el de la hispano-sueca Ingrid García-Jonsson. Coneguda també per les seves col·laboracions al programa La Resistència, ha fet una aposta ferma per la tendència dels colors fluor amb un disseny de Sportmax. Tot i això, una faldilla excessivament llisa amb acabats qüestionables, en contrast amb un top que semblava estar fet de brides, fan que el seu posat a la catifa vermella dels Goya 2023 se sumi a aquesta llista.

ingrid garcia jonsson goya 2023
Ingrid García-Jonsson a la catifa vermella dels Goya 2023. / Europa Press

De front i il·luminada, Cristina Rodríguez

La figurinista més televisiva de l'Estat ha aparegut per la catifa vermella dels Goya 2023 després de sotmetre's al seu Cámbiame particular. I és que Cristina Rodríguez s'ha deixat veure fent gala del seu peculiar sentit de l'estètica, amb un llarg vestit verd i un collaret florejat molt estrany. El més destacat del seu 'look'? Li brillaven les idees.

Premis Goya 2023 catifa vermella Cristina Rodriguez
Cristina Rodríguez a la catifa vermella dels Goya 2023. / Europa Press