Lluís Gavaldà ha publicat a Instagram una fotografia de jove amb la seva parella, Núria Serrano. El motiu és que fa trenta anys que són parella, i el cantant d'Els Pets ha volgut aprofitar la ocasió per fer un petit escrit en homenatge a ella. S'autopregunta com es fa, com es manté viu l'amor durant tants anys, però afirma que ni ell ho sap. Que és un "paio amb sort" i assegura que "li va tocar la loteria" fa tres dècades. La loteria és ella, a qui descriu com "una gironina d'ulls impossibles, íntegra, curiosa, intel·ligent, vital"... bé, ell segueix amb els adjectius, en una molt bonica declaració d'amor. El compositor català acaba fent broma amb el fet que ella potser s'enfadarà amb ell perquè, segons afirma, "odia el protagonisme", però de ben segur que, lluny d'això, li ha agradat molt aquest preciós gest

Trenta anys i un fill després, sembla que la flama no s'apaga. És evident que són molt feliços junts. Sense cap mena de dubte, avui és un Bon dia pel cantant d'Els Pets i la seva parella. Per molts anys!

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat