Al cotxe! sempre posa música però aquest dilluns a TV3 no calia, podien cantar els tripulants de la furgoneta d'Eloi Vila. Els Pets van regalar mitja hora d'entrevista que va seduir 131 mil catalans (7% d'audiència). El grup de Constantí va brillar per la seva autenticitat. Vila va ser hàbil esquivant les preguntes polítiques. No calia. Amb el llaç groc al pit de Joan Reig ja es deia tot. Es coneixen de quan Eloi Vila feia guions a El club de TV3 i Reig hi feia la secció "Què em treu de polleguera". Ara no cal rumiar gaire què treu de polleguera Els Pets.

joan reig TV3

TV3

Un dilluns més el copilot d'Al cotxe s'obre en canal. Al mateix seient on Helena Garcia Melero parlava del seu divorci o Pilar Rahola plorava la mort del seu pareLluís Gavaldà, la "diva catalana" segons els seus companys, va passar amb delicadesa per la malaltia que va patir fa cinc anys: depressió. Gavaldà: "Vaig estar amb una depressió horrible i sort vaig tenir d'ells dos. Em van cuidar com el que soc, una diva del pop català. Un dia estava molt fotut i la meva dona els va dir 'Sobretot no li pregunteu com està'. Jo estava allí plorant i el Falin va dir 'Bueno, qué tiempo hace hoy'. Em van fer riure i feia setmanes que no reia. Em van dir dutxa't que fas pudor. Vaig tenir una grip emocional, un baixón anímic. No te n'adones que hi ha coses més importants que la feina. Crisi d'ansietat i depressions. Vaig rebre molts missatges de 'a mi també em passa'. Vaig tenir un xof i vaig haver d'estar parat uns mesos. Però després tornes a surar".

Pets 10 copy

TV3

Impressionant com la banda que ens posa les piles amb un himne a l'alegria com Bon dia té aquests cops que remouen per dins. Gavaldà és una diva necessària i Els Pets una banda fora de modes.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat