Albert Rivera és la bèstia negra de TV3. L'últim dia que va posar un peu a la TV de la Generalitat va ser al setembre, Els matins, per etzibar-li a Lídia Heredia: "Vostès són un aparell de propaganda separatista. No tinc temps per dir totes les mentides que diu TV3. Vostè cada dia fa propaganda, cada dia. La línia editorial d'aquesta casa, que paguem tots, és propaganda independentista". Rivera fent de Rivera però a la gola del llop.

lidia heredia albert rivera tv3

TV3

Un dels grans moments televisius tensos de 2018 que va acabar amb la directora i presentadora del matinal oferint paper i boli al líder taronja per escriure-li les preguntes que volia contestar. Cinc mesos després, Lídia Heredia ha vist per primer cop aquell vídeo. Li han posat durant l'entrevista a Tot es mou de TV3. Aquí tenen l'entrevista de Lluís Marquina a Heredia:

Heredia reacciona per primer cop al vídeo lamentable de Rivera a TV3: "¿Saps que no l'havia tornat a mirar? De tot se n'aprèn. Me'l tornaré a mirar aquest episodi. Espero poder tornar-lo a entrevistar algun dia. En quatre minuts que tenim no podem obrir aquell tema. Next". Next, passo. Heredia seca. Se la notava incòmoda. La brometa de la col·laboradora de Lluís Marquina que li fa la conya a Heredia  (¿Rivera col·labora amb vosaltres fent preguntes?) no li va fer cap gràcia a l'entrevistada. Li ensenyen el gag del Polònia on la imiten amb Rivera. Explica la Lídia: "Jo tenia clar que seria una imitació puntual d'un moment afortunadament molt excepcional a TV. Una tensió amb un convidat que no acostuma a ser habitual. Sabia que el moment era carn de Polònia".

heredia imitada TV3

TV3

Heredia va aprofitar per passar la tarda a TV3 ja que al vespre tenia una cita als Premis Zapping on estava nominada a la categoria mixta de millor presentador/a. L'associació que els concedeix, conservadora, va preferir lliurar-li a Jacob Petrus, conductor de l'espai mediambiental de TVE Aquí la Tierra. Heredia ja té el seu premi, el de l'audiència i el que li concedeix la crítica: millor presentador/a de tot TV3.