La dona del líder de VOX i una de les millors amigues de Pilar Rubio, Lidia Bedman, ha agitat les xarxes socials amb l'últim retoc que s'ha fet a la cara. Un petit gran canvi del que ha presumit a les seves xarxes socials, sent fidel a la seva faceta com a influencer de la vida camí als seus 36 anys. Què s'ha fet? La veritat que és impacta. Les coses com són.

Al seu pas pel saló de bellesa, Bedman ha tret el mòbil i s'ha posat a fer tota mena de vídeos, d'ella parlant, per mostrar als seus seguidors a les xarxes, més de 200.000, l'últim que s'ha fet a la cara per lluir una mica millor. La dona de Santiago Abascal, atenció perquè impressiona, ha optat per donar un nou aire a la seva mirada. Com? Doncs molt senzill. Bedman s'ha enganxat als ulls pestanyes postisses. "Em poso extra de volum", confessa contenta. "Les porto més allargades i esquinçades", explica per a totes aquelles dones que vulguin fer com ella i passar-se al món postís.

Lidia Bedman, Instagram

Lidia Bedman, Instagram

Lidia Bedman, Instagram

Lidia Bedman, Instagram

Unes noves pestanyes falses que no són com les que lluïa mesos enrere. Doncs Lidia, abans d'apostar per les seves pestanyes "allargades i esquinçades", en lluïa unes que, com diu ella, eren "espesses i grasses". Ella mateixa s'ha encarregat de pujar una fotografia del seu jo del passat. Tombada a sobre d'un llit, amb els ulls tancats i amb unes pestanyes excessivament denses. Són aquestes:

Lidia Bedman, Instagram

Lidia Bedman, Instagram

Ara, la gran pregunta és, veient la penetrant mirada de la seva dona, s'animarà Santiago Abascal a posar-se pestanyes falses també? Recordem que el polític es depila els braços. Una salutació.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat