Santiago Abascal ha estrenat el vet a diaris hostils a Vox a Barcelona. No ha deixat entrar El País a l'Hotel Barceló Sants en la presentació del seu candidat per les eleccions del 14-F, Ignacio Garriga. Dos moments de la roda de premsa particulars. Un quan el redactor de TV3 comença la seva pregunta amb un tímid "Albert, de teuvetrés" (sic). Una pronúncia que sembla una renúncia. Si no es pot pronunciar "tevetrés" pleguem. Vídeo:

Youtube

 L'altra pregunta ha estat més surrealista. Una periodista formula si permetrà als ciutadans portar armes pel carrer. Minut 33 del vídeo. La pregunta era d'una web semiclandestina Un ciudadano cualquiera. Abascal no ho nega "Eso está fuera del debate político en España". Quins mitjans ha cobert l'acte? Webs ultres com Estado de alarma, Las voces del pueblo i mitjans convencionals com teuvetrés. L'arribada del líder de la ultradreta ha estat amb un guardaespatlles personal de 200 kg. 

abascal i segurates a BCN GTRES

Santiago Abascal arribant a l'hotel de Barcelona, GTRES

abascal cataluinya EFE

Abascal amb una senyera pintada a la paret, EFE

Una senyera a la paret. Ignacio Garriga no ha contestat en català l'única pregunta en català. Queda saber si TV3 convidarà el candidat ultra als debats o les entrevistes electorals si no té representació parlamentària. Comença el ball.