Leo Messi segueix apareixent sota l'epígraf "Barça" a EN Blau. La combinació del pèssim joc de l'equip de Koeman i de la suplència inesperada de Messi al PSG demostren com els culers i l'argentí seguixen units, ara en la tristesa.

Per superar el mal tràngol de jugar en un equip franco-qatarià que sembla d'exhibició, tipus Harlem Globbetrotters, Messi vol abandonar ja la suite d'hotel on viu amb Antonela Roccuzzo i els nens Ciro, Matteo i Thiago des de fa un mes.

leo messi antonela roccuzzo psg GTRES

thiago messi GTRES

Messi en família a París, GTRES

Després de moltes especulacions, els Messi ja han triat casa i segons publica el digital GQ no és una torre com la de Castelldefels, que conserva. És un autèntic palau als afores de París.

Segons el web de la immobiliària de luxe és el Palais Rose (Palau Rosa), al barri Chatou dins el Parc Ibis del Vésinet, a 20 minuts de París. Són 7000 m2 de terreny exuberant, dels quals 2.000 m2 construïts, no tots de color rosa tot i els gustos pastel habituals d'Antonela. El color és als pilars de marbre rosa de la façana:

rosa 2

rosa 1

rosa 3

Cogemad.com

El Palais Rose inclou la casa principal amb múltiples salons, 4 suites, un cinema, una sala de jocs, una piscina coberta de 16 m, un spa, una pista d'squash i un gran gimnàs. Una altra casa pel conserge, allotjaments pel personal, una casa de convidats de 500 m2, pàrkings...

rosa 4

rosa 5

rosa 6

Cogemad.com

El portal immobiliari, pensat per xeics, futbolistes o magnats, informa: "Construït a l’estil del Gran Trianon el 1900 per l’armador Arthur Schweitzer, el Palais Rose ha estat la llar del gran poeta Robert de Montesqiou des del 1908 fins al 1921. I, el general de Gaulle, en ruta per prendre la quarta blindada Division, es va allotjar a l’Ermitage del Palais Rose del 12 al 15 de maig de 1940. Una placa muntada a l’edifici i visible des del carrer Diderot commemora aquell fet". Messi el nou De Gaulle.

palau wc

palacio juegos

COGEMAD Palais Rose Le Vesinet Paris Gallery 14 2048x1367

palacio squash

Cogemad.com

És un Palau clàssic però restaurat fa 15 anys per renovar-lo i mantenir-lo dins la llista de monuments històrics. L'immoble és a 30 minuts de l'estadi del PSG i a 15 minuts de la ciutat esportiva. Segons el web RMC Sports, el propietari ha augmentat 10.000 euros el preu mensual del lloguer quan ha sabut que el volia Messi. La xifra total del lloguer no apareix enlloc.

rosa 9

rosa 8

rosa 7

pañlau rosa 10

Cogemad.com

El web indica els m2 i les característiques però no el preu. Deuen trobar massa prosaic o esperen que el negociïAntonela. Els nens segur que tenen una queixa. A diferència de la mansió del Baix Llobregat, la casa no té piscina exterior.

Passa com amb Disneyland París, molt pitjor que Port Aventura: a París hi fa un fred que pela.