Antonela Roccuzzo és una mare jove. Als 33 anys té 3 fills: Thiago, Mateo i Ciro. El seu marit ha jugat a 3 equips: Barça, PSG i la selecció argentina. I té una tercera vida després de Rosario i Barcelona: París. A la ciutat de la llum i capital de la moda, Antonela ha decidit rejovenir-se i no només amb la moda.

Aquest dimecres, l'endemà de la victòria del seu PSG amb dos gols de Leo Messi, ho celebra al gimnàs. Una altra manera de mantenir-se jove. I es fa una foto que serà pel poc maquillatge, l'esforç o la suor, però Antonela està raríssima. S'ha fet alguna cosa a la cara:

antonela gym igè

Antonela Roccuzzo, Instagram

A diferència de la seva nèmesi al Barça, Shakira, Antonela no exerceix una professió. Ni pateix per les arrugues ni per envellir prematurament. Però això no impedeix que hagi decidit passar per "xapa i pintura". Uns retocs que es fan més evident quan les càmeres capturen un primer pla.

Antonela apareixia a París amb la cara molt inflada:

antonela roccuzzo primer plano gtres

Antonela Roccuzzo a París, GTRES

El digital Contexto ho escriu clar: "“Wow, está distinta”, fue uno de los comentarios que recibió en Instagram, mientras que en Twitter hubo menos piedad y varios usuarios aseguraron que se hizo algún retoque o intervención quirúrgica.
“Acabo de ver lo que se hizo Antonela Roccuzzo en la cara, estoy destrozado”, “se metió ácido hialuriónico en la boca” y “¿qué se hizo Antonella Roccuzzo? Ahora tiene cara de que te mete en una estafa piramidal”.

La mamá de Thiago, Mateo y Ciro Messi evidentemente se ha hecho algún retoque en el rostro".

Per comprovar la diferència res millor que mirar instagram. La xarxa de les vanitats resulta un àlbum del pas del temps:

ANTONELA A BARCELONA:

antonela roccuzzo de joven GTRES

Antonela Roccuzzo de Messi a Barcelona, GTRES

ANTONELA ROCCUZZO A PARÍS:

antonela roccuzzo primer plano gtres

Antonela Roccuzzo, GTRES

Serà la nostàlgia dels culers de no compartir ciutat, país ni equip amb Messi i Antonela, però no costa veure que està diferent, canviada. No és que hagi madurat, és que ha decidit que al mal temps, nova cara. Si a París plou, aixopluc al cirurgià plàstic. 

Segueix sent la WAG favorita del Barça. I per això segueix inclosa en les notícies d'EN Blau de Barça. Si no es mantingués al cor dels culers, ningú s'hi fixaria. Té els tres fills catalans, la casa a Catalunya, el cor a Catalunya, el cap i la butxaca a París. Tornarà.

---

Els seus fills volen tornar. Com va publicar EN Blau, el gran no va voler lluir la primera samarreta del PSG:

Totes les mirades estaven posades en tres nens, que des que han nascut han sentit, lluït i vestit els colors del Barça. Seran capaços d'obligar-los a posar-se la samarreta del club qataro-francès?

Sembla que sí, tot i que el rebel Thiago s'ha negat a posar-se el de color blaugrana del PSG, un club obsessionat en ser el Barça, i ha triat la samarreta blanca, més neutra. 

thiago messi GTRES

Thiago amb la samarreta blanca del PSG, GTRES

familia messi paris TV3

els messi a paris TV3

Els Messi entren a l'Estadi, TV3

TV3 emetia les imatges de l'entrada però la cara de Thiago Messi, el fill gran, al balcó de l'hotel era un poema. Està amargat de viure a una ciutat plujosa, sense platja i amb un equip que són els Harlem Globetrotters:

thiago messi mala cara hotel EFE

thiago ok

Thiago Messi amargat, EFE

No li faran fer creure que ara és fan el PSG. Els nens no canvien mai de club, Thiago, Mateo i Ciro, com Leo, són del Barça.