El tsunami Leo Messi està arrasant amb tot. La notícia transcendeix l'àmbit esportiu i és de caire social. Una simple volta al carrer parant l'orella fa comprendre que tothom parla del mateix. I falten explicacions. Mentre Joan Laporta intenta donar les seves, periodistes de raça com Pilar Rahola, que s'ha trencat la cara per Laporta diverses vegades, no calla.

Rahola primer fa el que toca, criticar que des de l'entorn del club es parli dels diners que els socis ja han pagat a Messi. El mal retuit d'Enric Masip:

TUIT masip

pilar rahola Cuatro

Pilar Rahola, Cuatro

Rahola li aclareix a Masip que ara això no tocava: "Amb tota l'estima, Enric, però retuitejar aquest tuit em sembla molt poc generós amb en Messi... No ho acabo d'entendre...". 

Amb la legitimitat que dona mirar primer dins, Pilar Rahola ha fet una revelació: a Madrid no estaven disposats que Messi seguís al club guanyant partits i tornejos i ensorrant el Reial Madrid del totpoderós Florentino Pérez maleducat, insultador professional i tafur electoral que es presenta a les eleccions posant pals a les rodes perquè ningú més s'hi pugui presentar.

Rahola va parlar fa tres setmanes amb un periodista espanyol i li va donar la clau de la marxa de Messi:

Risto Mejide Pilar Rahola Cuatro

Pilar Rahola a Mediaset

Fa tres setmanes la Pilar va anar com cada setmana a Todo es mentira a Mediaset on sempre l'encaren amb periodistes ultres, fatxes i espanyolistes, redactors del règim, deep state amb ploma. I un d'aquests va avisar, del qual no en diu el nom perquè la conversa no va ser emesa en directe.

El periodista espanyol li va dir clar: "Fa tres setmanes, un periodista espanyol em va dir, textualment, "No vamos a permitir que os quedéis con Messi. Tebas os va joder". Li vaig fer poc cas. Avui té molt sentit". Tebas, afí a l'extrema dreta, un altre titella del règim que no suporta Catalunya eufòrica i victoriosa.

Misèries a dins, misèries a fora. Ultres contra Catalunya. Tot quadra. Leo, hostatge dels fatxes, que no el suporten. Rahola, com Messi, la toca.

----

Ella ho va avisar a qui tocava del Barça:

No cal fer càbales de quin periodista era. Un de la corda ultradretana de Tebas dels que freqüenten Todo es mentira.