El comiat de Leo Messi no serà una realitat fins que surti Joan Laporta amb una llagrimeta, Leo Messi destrossat en roda de premsa i Gerard Piqué dient "No se queda". Mentrestant tothom especula. Entre els pocs tuits i retuits amb autoritat del Barça sobre l'afer, molts han buscat el de l'entorn de Laporta i un dels seus íntims, mà dreta en l'handbol, és Enric Masip.

Enric Masip ha fet una cosa més subtil que un tuit: un retuit. És a dir, fa seva l'opinió d'algú altre, i és molt clara: diu adeu amb un matís:

T'hem pagat molts milions des que vas venir de nen i marxes com a home multimilionari:

TUIT masip

masip tamariu insta

Enric Masip a Xarxes

Masip descansa a Tamariu i entre running i running té temps de fer retuits molt significatius sobre els diners que ja ha costat Messi. El millor del món és car, o sembla car, sí: "El meu total recolzament a Laporta. Som el Barça i ho seguirem sent. Gràcies Leo per que ens has donat i el que t'hem pagat els socis. Bona sort".

Ho escriu un dels que han pagat la nòmina de Messi, un soci, tot i que la nòmina l'han pagat també tots els que compren samarretes de Messi o paguen la TV de pagament per veure Messi. És evident que el jugador no pertany als socis sinó a tots els culers, que hi posen diners d'una manera o una altra per gaudir-lo.

Qui és l'autor del tuit que retuiteja Masip? David Gómez és ex-regidor del PP de  Badalona, i segons va publicar-se "en octubre de 2012 Gómez abandonaba el grupo municipal del PP después de ser apartado por el gobierno al darse a conocer una denuncia por extorsión por parte de un comerciante de la ciudad".

messi eivissa gtres

Messi a Eivissa fa uns dies, GTRES

A vegades els retuits parlen més que els tuits. 

-----

Per entendre la proximitat de Masip amb el president, cal recordar que quan Joan Laporta tenia les eleccions mig guanyades amb una mera pancarta i Víctor Font feia declaracions a favor que la selecció espanyola. Laporta li diu a Florentino què li espera. Li planta als nassos una pancarta descomunal al costat de l'Estadi Santiago Bernabeu amb la cara del candidat i la frase "Ganas de volveros a ver". Retratat amb Laporta el millor jugador d'handbol, Enric Masip:

laporta masip Tw

Laporta i Masip a Madrid, twitter

La frase de Masip defineix com serà el mandat de Laporta: "Amb dos collons", després de l'etapa esmorteïda, sense sang i sospitosa de Josep Maria Bartomeu. La pancarta era un win win: educada, punyent, de campanya guanyadora i la més barata. Ara toca presidir.

I fer que Messi es quedi, no dir com a un cambrer de Badalona, que gràcies i pagar-li el compte.