El 2020 ja és aquí. Instants després que sonessin les campanades a la Puerta del Sol, a les Fonts de Montjuïc o a qualsevol altre punt del país, tothom va començar a fer-se petons i a desitjar-se un feliç any. Alguns, com Tomàs Molina i Toni Cruanyes, fent-se un pico davant els espectadors de TV3. D'altres, com Pedroche, deixant bocabadat el públic d'Antena 3 amb una disfressa de C3PO. Veurem què ens depara aquest 2020 i si serà un any inoblidable pels aficionats culers.

messi antonella2

@leomessi

Tothom s'encomana a Leo Messi i als seus companys de vestidors de cara a un any on s'espera que torni a caure la tan desitjada Champions que es resisteix els darrers anys. L'argentí, com la resta de companys de vestidor, va començar l'any nou envoltat dels seus, al costat de les seves famílies i parelles. I a jutjar per una foto d'aquesta passada nit, tant ell com Antonela Roccuzzo estaven espectaculars i molt eixerits fent-se un selfie posant morritos davant la càmera.

messi antonella

Messi i Antonela Roccuzzo

És la imatge més curiosa d'una nit on els jugadors van deixar la samarreta blaugrana al vestidor i van lluir les seves millors gales al costat de les seves parelles:

cap any messi

Messi i família

cap any rakitic

Rakitic i Raquel Mauri

cap any jordi alba

Jordi Alba i Romarey Ventura

cap any vidal

Arturo Vidal i Sonia Isaza

cap any ansu fati

Ansu Fati i pares

cap any junior

Junior Firpo i Julia Torralbo

cap any busquets

Busquets i Elena Galera

Imatges de felicitat. Esperem que Messi i companyia tornin a posar morritos el pròxim 30 de maig a Istambul... Serà senyal que una nova orejona és al sarró.