La gran incògnita dels darrers anys la nit de Cap d'Any ja no és saber quin serà el darrer i el primer anunci de l'any, o com es dirà el primer nadó nascut. És saber quin modelet lluirà Cristina Pedroche a les campanades d'Antena 3. Així de trist i així de real. Els espanyols viuen amb expectació el moment que una de les presentadores estrella de la cadena apareixerà davant els espectadors per cantar els quarts i les campanades que donaran inici a un nou any. Pedroche repetia a la Puerta del Sol amb Chicote al seu costat. Els darrers dies tothom especulava amb què portaria al damunt, ella mateixa havia fet un vídeo promocional fent veure que aniria mig nua.

pedroche

Antena 3

Puntual a la cita, la col·laboradora va aparèixer al costat del balconet llogat per aquest dia. Ho va fer tapada fins al coll, esgarrapant uns minuts més de share i creant suspens per veure què hi duia sota aquesta capa gegant. Però quan va ser el moment de destapar-ho, molts espectadors gairebé s'ennueguen amb els torrons i les neules. Sort que encara no era el moment de menjar els dotze raïms o haguessin hagut d'avisar moltes ambulàncies per socòrrer molts ciutadans amb crisis d'ansietat. 

pedroche2

Antena 3

Perquè sota aquesta capa d'Star Wars hi havia un look encara més propi de la saga espacial. Un espantós vestit daurat, a mig camí entre una bombolla Freixenet, el robot C3PO i la protagonista de la pel·li Metropolis de Fritz Lang. "Me siento empoderada", deia la presentadora al treure's la capa negra i ensenyar un vestit que semblava una escultura daurada esculpida damunt el seu cos per l'artista Jacinto de Manuel.

pedroche vestit daurat cap any

Antena 3

pedroche vestit daurat cap any2

Antena 3

Va ser veure-la i esdevenir Trending Topic en 3, 2, 1. La xarxa va esclatar en un allau de memes com feia temps que no es recordava:

La bona notícia? Ja s'ha acabat la tortura i la brasa sobre el vestit de la Pedroche. La mala? Queden 366 dies per endavant per parlar de quin vestit es posarà pel Cap d'Any del 2021. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat