El Pasapalabra de les tardes d'Antena 3 renovava ahir el seu habitual planter de convidats famosos. Com succeeix de forma usual cada tres entregues, en aquest cas, avui i fins divendres vinent 4 de novembre seran quatre cares conegudes del panorama televisiu espanyol les que acompanyaran els concursants Orestes i Rafa, que continuen disputant-se el cobejat bot del programa. Una d'elles és l'actriu Thaïs Blume, que posarà a prova els seus coneixements en el format presentat per Roberto Leal amb els també actors Antonio Garrido i Laura Sánchez, així com el dissenyador de moda Juan Duyos. Vols saber més sobre qui és Thaïs Blume, la nova convidada d'avui a Pasapalabra? Continua llegint.

📺 Laura Sánchez, Juan Duyos i més: descobreix els convidats del 'Pasapalabra' d'avui!

🌟 Lola Índigo, una estrella mundial i més: aquests són els convidats de 'El Hormiguero' aquesta setmana
 

Qui és Thaïs Blume, l'actriu convidada avui a 'Pasapalabra'

Nascuda a Barcelona el 1984, allò de ser actriu per a Thaïs Blume li ve des de petita, i és que ja quan era una nena es passava el dia ballant rumbes i flamenc, fins i tot en meitat del carrer. El seu debut en la ficció televisiva li va arribar amb el rol de Cristina Calleja en el drama Sin tetas no hay paraíso (2008) de Telecinco, on va formar part d'un elenc d'actors i actrius de renom entre els quals es trobaven intèrprets de la talla de Miguel Ángel Silvestre o Amaia Salamanca. La sèrie, que va ser tot un èxit en audiències, li va servir a Blume com a catapulta directa a la fama i des d'aleshores no ha deixat de treballar, amb una àmplia trajectòria en les sèries de televisió i algun paper esporàdic en el cinema.

thais blume sense mamelles no hi ha paraiso
Thaïs Blume amb part de l'elenc de 'Sin tetas no hay paraíso'

Posterior va ser la seva participació en altres ficcions com Valientes de Cuatro, Gran Reserva i fins i tot Los misterios de Laura de La 1, on Thaïs Blume va tenir l'oportunitat d'interpretar un personatge episòdic. Més tard li arribava l'oportunitat de ser Mati a El Príncipe de Telecinco i es consagrava amb un més que llarg període com a actriu en Amar es para siempre, el serial de la sobretaula d'Antena 3 en el qual Blume va estar present durant més de 260 episodis. En l'actualitat continua formant part de l'elenc d'actors de Servir y proteger de La 1 en el paper de Lidia Alonso, una de les integrants de la Comisaría del Distrito Sur.

Thaïs Blume, Laura Sánchez i més: els convidats de 'Pasapalabra' fins divendres vinent

L'actriu Thaïs Blume no serà l'única convidada d'avui a Pasapalabra, i és que a la taula del presentador Roberto Leal i les cadires que, ara per ara, continuen ocupant el burgalès Orestes Barbero i el de Zamora Rafa Castaño, que ja són tots uns veterans del format, se li uniran dues cares conegudes més del panorama actoral i un rostre del món de la moda i tots són repetidors del programa de les tardes d'Antena 3. En aquesta ocasió, els que ja compten amb experiència en el concurs són l'actor Antonio Garrido, l'actriu Laura Sánchez i el prestigiós dissenyador de moda Juan Duyos, qui ha guanyat el premi a la millor col·lecció en tres ocasions en la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid.