Laura Fa és, a banda d'una excel·lent periodista, que s'ha guanyat a pols el rigor i el respecte professional sent una de les millors en el seu terreny de la premsa del cor, moltes més coses. En la vessant professional, per exemple, també és escriptora, i des que va publicar el seu llibre a quatre mans amb Marta Pontnou, Els pecats de la xona i altres coses que la Moreneta ens perdonano ha parat de rebre elogis per part dels que ja l'han llegit. Un llibre que el dia que el van presentar en societat, ja van fer tota una declaració d'intencions. Mirin què deia la Laura: "Per dues descregudes com nosaltres, prou s’està enrollant la Moreneta donant-nos aquestes alegries. Dones de Catalunya, riureu fort llegint-nos".

Però a més a més d'això, la Laura és una dona de paraula que sempre fa i diu el que li surt del monyo. I ara, el que li venia de gust fer, per una promesa, era fer-se un tatuatge. I ha complert. Vaja si ha complert. Ella i la seva sòcia d'escriptura han anat fins a un local de tatuatges disposades a tatuar-se aquest emblema de Catalunya, aquesta Verge de Montserrat icònica que és ben present en el seu llibre. "Necessitem a la Moreneta a les nostres pells. Aquí jo posant idees de loca", diu Fa. Pontnou no ho tenia tan clar: "Una liada em fa..., jo no sé per què prometem coses. És que m'has dit aquí, i aquí ha de fer un mal"...

El seu llibre està sent tot un èxit, i en agraïment, les dues escriptores han volgut complir amb la seva paraula i fer el cor fort i cap avall que fa baixada. El programa Versió RAC1 de Toni Clapés ha volgut ser testimoni i immortalitzar el moment. Primer li ha tocat el torn a qui ho tenia menys coll avall, Pontnou, que ha estat la primera en passar per l'agulla del tatuador. Després li ha tocat el torn a la Laura, que ha optat per un lloc diferent del braç que la seva companya. Si la Marta ha triat una zona pròxima al colze, la Laura se l'ha fet tatuar més a prop del canell. El resultat, però, el mateix: una Moreneta preciosa que a partir d'ara es veuran en tot moment:

Bravo per elles. Frisem per saber si faran un nou llibre, i quin tatuatge posterior es posaran.