No és cap novetat: l'odi a les xarxes socials està a l'ordre del dia. Si fa pocs dies Gessamí Caramés, presentadora del programa Cuines, a TV3, encaixava un dur comentari per part d'una persona a les xarxes socials, ara la col·laboradora catalana de Sálvame, Laura Fa, torna a estar en el punt de mira. Així ho ha denunciat per enèsima vegada a través de les seves històries d'Instagram, mostrant els missatges que li fan arribar per defensar la causa feminista. Laura, a més, fent gala de la seva valentia, ha anat un pas més enllà i també ha fet públics els noms de les persones que l'ataquen per les xarxes, així com les fotografies de les seves cares. "Bé d'assetjament i violència", assegura la tertuliana de Mediaset.

laura fa obrim

Laura Fa, TVE

Un dels comentaris que ha denunciat Laura Fa a les seves xarxes socials, durant el matí del dimecres 7 de juliol, té a veure amb el cas de Rocío Carrasco. La de Sálvame, des que la filla de Rocío Jurado va aparèixer a Telecinco per explicar el seu dur testimoni, ha pres una postura molt clara i contundent, posicionant-se en contra d'Antonio David Flores i Rocío Flores. Una posició que, jutjant pels comentaris que rep, no acaba d'agradar a tothom. "Tant de bo es trobi algú amb una Carrasco i tu, dedueixo que seguiries aquesta mare que abandona en el primer problema, no? Pena dels teus fills, fes-t'ho mirar", li escriu, entre d'altres coses, una dona que es diu Ana García Infantes a Laura Fa. "Quan torno a defensar el feminisme apareixen aquests missatges assetjadors de senyores que són mares i destil·len un odi fora del comú", assegura la periodista del cor en forma de denúncia a través de les seves xarxes. Parlem d'això:

Perfil d'Instagram de Laura Fa

Perfil d'Instagram de Laura Fa

Un testimoni de Rocío Carrasco que ha passat factura a Laura Fa. No només ha de bregar amb els atacs i insults a les xarxes socials, sinó que fa pocs dies, fruit de l'estrès i pressió que pateix, va haver de visitar el seu metge de capçalera perquè li ha sortit una petita calba al cap. "Dona't un cop al cap a veure si espaviles, curta", "Porca, demostres que no estimes els teus fills" o "Ets a Sálvame per periodista o perquè ets ximple" són altres dels duríssims missatges que Laura Fa ha rebut en les últimes hores, per part d'una dona que es diu Ángeles Rodríguez. Les proves:

Perfil d'Instagram de Laura Fa

Perfil d'Instagram de Laura Fa

Una llarga sèrie d'insults i missatges d'assetjament que Laura Fa no ha dubtat a respondre com només ella sap. Ho ha fet amb un aplaudit text que també ha compartit en les seves històries d'Instagram. Entre d'altres coses escriu: "Amics haters, quan m'intenteu insultar dient-me catalana, no entenc en quin moment us penseu que pot ser utilitzat com arma contra mi". I és que moltes són les persones que ataquen Laura Fa pel fet d'haver nascut i viure a Catalunya, terra que adora i on recentment ha estat la seva amiga Gema López. "Sóc catalana, molt orgullosa de ser catalana, de la meva terra, la meva llengua i la meva cultura", afegeix. L'aplaudit text de Laura Fa és el següent:

Perfil d'Instagram de Laura Fa

Perfil d'Instagram de Laura Fa

Laura Fa brillant una vegada més. Davant de l'assetjament i violència, tolerància zero.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat