Olga Moreno i Rocío Flores són les grans atraccions d'una edició de 'Supervivientes' que enfila la recta final. Una concursa a Hondures, l'altra la defensa a plató. Tot en mig, evidentment, de l'huracà mediàtic provocat per Rocío Carrasco, que ha dit prou i ha destapat les misèries de la filla, l'exmarit Antonio David i la seva dona. No ha de ser gens fàcil estar a la pell de Moreno, amb la que Telecinco s'ha acarnissat humiliant-la en més d'una ocasió, jugant amb el seu desconeixement absolut sobre les revelacions de Rociíto. Tampoc ho és posar-se a les sabates de la filla Rocío, per descomptat. Ara bé: no podem dir que estiguin posant gaire de la seva part per abaixar la tensió i calmar les aigües. Més aviat, tot el contrari. Ho posen fàcil, amb actituds que les retraten com a les vilanes de la pel·lícula.

Petits (i grans) gestos com el que vam viure durant l'últim capítol del reality. L'Olga ja havia protagonitzat escenes si més no reprovables i polèmiques, enxampada mentint, parlant a les esquenes dels companys i fins i tot afegint benzina a l'incendi de Telecinco. Però trair una amiga, robant-li i mentint a la cara ha estat la seva relliscada més grollera. La víctima, la catalana Melyssa Pinto, amb la que se suposava que tenia una gran relació.

Olga Moreno miente 'Supervivientes' Telecinco

Olga Moreno mentint a 'Supervivientes' / Telecinco

Fa pocs dies el programa va temptar els supervivents amb una recompensa molt sucosa a canvi d'un sacrifici personal. En el cas de l'Olga i la Melyssa, el peatge era tallar-se els cabells. Un drama per a totes dues, però que finalment van permetre per saciar la gana que passen a Hondures. La catalana va rebre un pot de crema de cacau com a premi: un pot que va minvar misteriosament durant la nit. Quan els redactors van interrogar-los, tots van rebutjar la seva participació, un clàssic. Però tenien la prova: Moreno menjava al llit mentre la resta dormia. Finalment la van enxampar i l'andalusa es va veure en fals, com és natural. Pinto va quedar decebuda, i la seva amistat ferida de mort. A plató Rocío Flores l'espifiava: deia que era "indefendible", però en comptes de quedar-se allà, acabava fent un al·legat penós: el resum és que com que l'Olga havia donat suport a la seva amiga en el passat, gairebé era un dret pispar-li el que era seu. Fenomenal. Just el que necessitava les seves malmeses reputacions per provocar l'esclat de les xarxes i l'audiència, que les han massacrat. La crema de cacau, tan dolça i llaminera, es va convertir en pura bilis. I se l'estan empassant a cubells.

Clica a la imatge per veure l'escena:

Olga Moreno y Melyssa Pinto distanciadas 'Supervivientes' Telecinco

Olga Moreno i Melyssa Pinto a 'Supervivientes' / Telecinco

flores1

flores2

flores3

flores4

Passar gana és fotut, sí. Alguns han robat menjar a l'organització per alleugerir el tràngol. Malament, però és comprensible. Ara bé, fer-ho amb la teva gran aliada parla molt malament de tu. I defensar-la en aquests termes és un suïcidi mediàtic. El pitjor enemic d'aquesta parella són, malauradament, elles mateixes.