Difícil moment el que ha hagut d'afrontar Laura Fa a Sálvame, tot just començar el programa de la tarda del dilluns 14 de juny. L'espai de les tardes de Telecinco, en motiu del dia en què Espanya debuta a l'Eurocopa, ha demanat als col·laboradors presents a plató que es posin la samarreta de la selecció per mostrar el seu suport. Un incòmode moment per a Laura Fa, catalana i independentista, que els seus companys en plató, Kiko Matamoros entre ells, no han dubtat a comentar. Les xarxes socials tampoc han passat per alt el moment. Tot el que ha passat, a continuació.

Laura Fa, Telecinco

Laura Fa, Telecinco

"Avui a Sálvame estem de celebració", deia Gema Lopez només arrencar el programa. Tot seguit, les càmeres, sabent l'incòmoda que estava Laura Fa, l'enfocaven a ella. "No se la volia posar", deia Kiko Matamoros, fent referència a la ideologia política de la de Barcelona. "Li donaràs suport?", li preguntaven tot seguit. Laura Fa, com a bona professional, ha sortit airosa de la situació com ha pogut. "Jo sóc de donar suport a moltes coses", ha confessat entre rialles, per després dir que ella és "molt futbolera". Foto impagable de Laura Fa lluint la samarreta d'Espanya al plató de Sálvame:

Laura Fa, Telecinco

Laura Fa, Telecinco

Més fotos de Laura Fa amb la samarreta d'Espanya:

Laura Fa, Telecinco

Laura Fa, Telecinco

Laura Fa, Telecinco

Laura Fa, Telecinco

"Pobreta, que malament ho passarà. Visca el Barça", "Li sortirà urticària amb la samarreta d'Espanya", "No tots som de la roja", "Jo, com Laura Fa, tampoc vaig amb la roja", "Laura Fa sortirà cremant" o "Laura Fa independentista" són alguns dels molts comentaris, a favor de la catalana i entenent la seva postura, que els espectadors de Sálvame, a través de Twitter, han publicat sobre ella. També la han insultat: "quin fàstic fas", "ignorant", "patètica" o "per diners balla el mono". Una vegada més, Laura Fa valenta i transparent: alguna cosa no li sembla bé i no ho dissimula. Això sí, s'ho pren amb esportivitat i humor. Se sent incòmoda amb la samarreta de la selecció espanyola. Estaria millor amb la de Catalunya. La terra és la terra.