La periodista catalana Laura Fa no para de fer coses, d'un costat a l'altre, per motius de feina. A més de tots els compromisos que té a Barcelona, la seva terra natal, Fa també viatja amb freqüència fins a Madrid, on també treballa. I és que Laura, des de fa anys, col·labora amb el programa de les tardes de Telecinco, Sálvame, en el qual dia rere dia ha anat guanyant més pes i importància entre el seu planter de col·laboradors. Unes anades i vingudes des de Barcelona fins a Madrid que Laura Fa fa bé amb tren, amb l'AVE des de l'estació de Sants, o bé amb avió. El divendres 25 de març la catalana tenia reservada la tornada a la seva terra natal, després del programa Sálvame, amb avió. Tanmateix, en arribar a l'aeroport de Madrid, la periodista i col·laboradora de televisió va haver de fer front a un episodi amb què no comptava. Ho revelem tot, a continuació.

Laura Fa Telecinco

Laura Fa / TELECINCO

Laura Fa és molt activa a les seves xarxes socials el seu compte d'Instagram, on per a alegria dels seus seguidors comparteix moltes de les coses que fa o li passen en el seu dia a dia. I és que els seus seguidors, que no són pocs, volen estar molt pendents de tot el que la catalana fa o deixa de fer. Sabent l'interès que genera, en les últimes hores, Laura Fa, no ha dubtat a compartir el que li ha passat al seu pas per l'aeroport de Madrid durant la tarda de divendres. Tot just acabar el programa Sálvame, que va estar marcat pel comiat d'Alberto Díaz, David Valldeperas i Carlota Corredera, la catalana va posar rumb a l'aeroport amb un taxi que li van facilitar des de Mediaset. Tot anava sobre rodes fins que Laura Fa va passar el control i es va dirigir fins a la porta d'embarcament. Allà es va trobar amb la següent situació que no ha dubtat a denunciar. Parlem d'això.

Captura de pantalla 2022 03 26 a les 13.39.34

Laura Fa / INSTAGRAM

No hi ha res que més ràbia doni als viatgers que haver d'esperar molta estona per la sortida d'un vol. I precisament això és el que en les últimes hores li ha passat a Laura Fa. Després d'una llarga jornada de feina la catalana només volia arribar a casa i descansar. Però l'arribada a casa es va fer esperar bastant perquè la periodista va haver d'esperar molt més temps del previst a l'aeroport perquè sortís el seu avió. Laura va viatjar fins a Barcelona amb una companyia espanyola coneguda pels seus preus barats. També és coneguda pels seus retards. Laura Fa ho acaba de comprovar en primera persona, per si se l'hi havia oblidat. "Cada dia igual!!! De moment una hora i pujant". Aquest és el comentari que es pot llegir en la fotografia, amb lletres blanques sobre fons vermell. Un comentari per expressar el seu profund malestar que la catalana remata amb diverses emoticones amb la cara enfadada. Finalment Laura Fa va aconseguir arribar a casa. Però va ser bastant més tard del previst. Ja ho diuen, el bo es fa esperar.