La periodista experta en temes del cor, Laura Fa, ha esclatat a través de les seves xarxes socials durant la nit del diumenge 27 de febrer. El motiu no és cap altre que el dur comentari que ha rebut per part d'una dona anònima d'Instagram parlant dels dos guapos fills que té la col·laboradora de Sálvame. Un comentari que ha molestat molt la catalana, motiu pel qual no ha dubtat en respondre com només ella sap. Una situació amb què Laura Fa aprofita per recordar la delicada situació que molts famosos, presentadors i col·laboradors de televisió viuen a les xarxes socials, estant exposats diàriament als durs comentaris i assetjament de persones anònimes. Un assetjament en el seu compte d'Instagram, on acumula més de 88.000 seguidors, que no és la primera vegada que denuncia. Una sèrie d'insults i missatges fora de lloc que es van disparar arran que Laura Fa participés en la sèrie documental de Rocío Carrasco a Telecinco, posicionant-se a favor de la filla de Rocío Jurado i en contra d'Antonio David Flores, en el seu dia company seu en el programa Sálvame de les tardes de Telecinco.

Laura Fa enfadadíssima Sálvame Telecinco

Laura Fa / TELECINCO

Laura Fa sap com aprofitar bé el cap de setmana. Recentment la catalana s'ha escapat fins al país veí, Andorra, per divertir-se amb el seu marit i dos fills d'un cap de setmana molt relaxat. La família per complet ha gaudit del centre Caldea, un balneari d'aigües termals en les proximitats del riu Valira. Un pas pel balneari del que Laura Fa n'ha presumit a les seves xarxes socials. Ho ha fet amb una bonica foto en la qual apareix amb la mascareta negra posada, prenent el sol, el cabell solt moll i lluint un afavoridor vestit de bany amb estampat primaveral de molts colors. "Prenent el sol avui a Caldea. No tornava des que el COVID ens va parar la vida a tots. Andorra sempre és un bon pla en família i Caldea és parada obligada", escriu la del programa Sálvame. Tot i que Fa no només ha compartit una foto, sinó que en les seves històries d'Instagram ha compartit diverses publicacions al seu pas per l'esmentat balneari. De tots els comentaris que els seus seguidors li han fet arribar, només veure les seves publicacions, n'hi ha hagut un que ha cridat molt l'atenció de la catalana.

Un comentari, molt lleig i fora de lloc, d'una dona que es diu Rosa López. I no, no és la cantant d'OT. Les paraules que han molestat la col·laboradora de televisió i experta en premsa rosa han estat les següents:

laura fa comentari dona fills instagram

Laura Fa / INSTAGRAM

"Suposo que tindrà uns 67 anys", comença dient Laura Fa en un dels vídeos que ha compartit a les seves xarxes socials, tombada al llit amb pijama color vermell, explicant el que li ha passat i denunciant la situació. Tot seguit, la col·laboradora de televisió, malgrat que assegura que no té la necessitat de fer-ho, afirma el següent: "Els nens estaven amb mi però no tinc perquè donar explicacions. Per als que pregunteu pel meu marit, que sapigueu que no vol sortir en xarxes socials i als nens els trec poc per evitar agressions d'aquest tipus perquè mai saps quan una senyora així pot fer qualsevol burrada per als nens", assegura la periodista catalana molt encertada. Fotos de Laura Fa:

laura fa vídeo instagram llit

Laura Fa / INSTAGRAM

laura fa vídeo instagram llit 2

Laura Fa / INSTAGRAM

Un discurs a les seves xarxes socials que Laura Fa acaba de la següent manera: "Hi ha coses que crec que tenen un límit i em fa pensar si aquesta senyora tindrà nets, netes, fills o filles per arribar a aquest nivell". Una delicada situació que Laura Fa afronta amb valentia i enteresa. Bé per ella.