Els canvis que aquests dies estan afectant el programa Sálvame són en boca de tothom. Uns canvis, suposadament per recuperar l'audiència que han perdut per culpa de les sèries turques d'Antena 3, que es produeixen després de tretze anys d'emissió, que es diu aviat. David Valldeperas i Alberto Díaz el divendres 25 de març van deixar d'ocupar els seus llocs com a directors del programa. A més Carlota Corredera també es va acomiadar entre llàgrimes de l'audiència del programa. Uns canvis que també afecten Belén Esteban. I és que la de Paracuellos del Jarama, gràcies a aquesta nova situació, estrenarà el seu propi espai dins del programa Sálvame. Serà a partir de dilluns 28 de març, de set a vuit de la tarda, quan s'inauguri Lo de Belén. Un format amb el que es vol recuperar l'essència d'El diario de Patricia. Canvis que no acaben aquí. Sinó que María Patiño i Terelu Campos, ara al capdavant de Sálvame Lemon Tea, que desapareixerà a partir del dilluns 28 de març, seran substituïts, pel que sembla, per Adela González i Jorge Javier Vázquez. Uns canvis que segur donen molt que parlar i amb els que no se sap si el programa Sálvame aconseguirà remuntar la seva audiència o, finalment, haurà d'abaixar la persiana per sempre.

karmele marxant TV3

Karmele Marchante / TV3

Una situació de molts canvis que no ha passat desapercebuda per la que al seu dia fos col·laboradora del programa, Karmele Marchante. La catalana, a través del seu compte de Twitter, no ha perdut l'ocasió i ha carregat durament contra l'espai de les tardes de Telecinco produït per La Fábrica de la Tele. Ho ha fet amb un missatge que, per les seves paraules, es pot deduir que va directament dirigit tant als que fossin directors de l'espai com a Carlota Corredera, les tres persones que, de moment, s'han acomiadat del programa d'entreteniment i cor. Una publicació a Twitter de la periodista Karmele Marchante que acumula diversos comentaris i 'm'agrada' per part dels seus seguidors. També ha estat compartit en més de deu ocasions. Estem parlant d'això:

"Vas tenir orgull i amor propi per deixar el programa cosa que altres no han fet", "L'espera es fa llarga però arriba", "Totalment d'acord, Karmele" o "Quina gran veritat, són menyspreables". Aquests són alguns dels missatges que es poden llegir a la publicació de Twitter de la periodista de Tortosa. Un missatge que Karmele Marchante remata amb moltes emoticones en forma de cor color morat, a favor sempre de les dones i la lluita feminista. La marxa de Carlota Corredera, David Valldeperas i Alberto Diaz es produeix poc després de saber que Telecinco ha acomiadat a Paz Padilla, la que durant anys va ser presentadora substituta del programa. La marxa de Paz Padilla de la cadena es va produir després que el gener del 2022 protagonitzés un fort enfrontament amb Belén Esteban a plató, sobre les vacunes del coronavirus. Una discussió que va acabar amb Paz Padilla abandonant el programa per no tornar mai. Què pensarà Paz Padilla de tota la revolució que es viu a Sálvame? Té alguna cosa a dir sobre el tema, tal i com ha fet Karmele Marchante?