Laura Borràs no s'arronsa a la TV. Cada cop que és convidada a una cadena estatal no es talla i calla boques. A Risto Mejide el va planxar en directe a plató i aquest dijous ha deixat molt clar a Los desayunos de TVE què és la monarquia espanyola. Laura Borràs a Xabier Fortes sobre pactes d'Estat: "No vamos a blanquear la Historia. No se llevó a cabo la reflexión ni un juicio contra la dictadura franquista ni se cuestiona la principal herencia del franquismo que es la monarquía española". Opinió inèdita a TVE que escup contra Borràs:

borras tve

TVE (Clica la foto per veure l'entrevista sencera)

Plataforma TVE Libre (sic) és un compte de twitter que diu que aplega alguns treballadors de TVE i anomena a una diputada "separatista". S'ofenen que es digui que Franco va posar a dit el seu successor Joan Carles. La Constitució ho va colar sense permetre votar monarquia o república sinó tot el pack Corona i drets fonamentals. Borràs no diu res que no sigui veritat i el tuit dels treballadors d ela cadena (que s'autoanomenen irònicament TVE libre) exigeix que el presentador censuri l'entrevistada. Borràs contesta a aquest compte:

laura borras tv3

TVE

La xarxa no combrega amb rodes de molí: Franco posa Joan Carles i això és un fet històric inqüestionable:

borras rei efe

EFE

Laura Borràs posa nerviosos alhora els franquistes, els nostàlgics, els monàrquics i els ultres. Serà que tots són els mateixos.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat