A Javier Negre li agrada assenyalar. Li agrada assenyalar aquell que pensa diferent a ell, o directament, aquell que odia. És el que tenen professionals que actuen de manera miserable. Ho va fer amb els mestres de Sant Andreu de la Barca acusats injustament, publicant les seves cares anònimes que cap jutge no havia ni imputat. Els volia criminalitzar, posar-los en una diana. És l'estil d'aquest pseudo-periodista.

Javier Negre El Mundo TV

El Mundo TV

El periodista d'El Mundo, col·laborador d'Ana Rosa, ja va rebre de valent després d'inventar-se i falsejar dades d'una entrevista a una víctima de violència masclista. La justícia va condemnar el farsant i el mitjà per publicar entrevistes que mai es van produir. Però aquest personatge és molt peculiar: mentre més en entredit quedi la seva imatge, més necessitat té de menystenir el del costat. Negre és feliç bussejant en la brossa, i a la mínima que veu una escletxa, s'hi fica de quatre grapes. Ara, l'objecte de les obsessions és Xavier Fortes, de TVE.

Xabier Fortes RTVE.es

rtve.es

Mirant TVE, suposem, que per trobar munició, observa com el programa matinal que informa sobre el coronavirus, es fa ressò del que ha vist una ex treballadora de la televisió pública, un convidat concret. Negre, ràpidament, s'omple la boca amb el terme manipulació, i acusa directament Fortes:

La resposta que li ha dedicat el periodista de TVE a Negre és de les que fan època. No només li torna a dir mentider, sinó que a més el titlla de desinformat, de reincident, de condemnat, de mal professional, de xantatgista i de ruc. El que vindria a ser una galeta amb la mà oberta:

Negre, ferit en l'orgull, intenta fer de mestretites, però torna a fer el ridícul amb l'argument que utilitza per llençar-li a la cara de Fortes. La xarxa, però, té clar què pensar:

Que Negre ho segueixi intentant. Ja ningú se'l pren seriosament. Com més busqui les pessigolles, més se li girarà en contra seva.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat