La Sexta no es cansa d'intoxicar sobre Tsunami Democràtic. Farreras, director de la cadena, va fer passar per bo un tuit fake del Tsunami que convocava a boicotejar la Seat. Era mentida però va permetre insultar tot l'independentisme dient-los nazis durant 2 hores. Ara a Más vale tarde, l'expert en xarxes demostra que de xarxes en sabrà però de geografia catalana és un inútil. L'home esverat cridava: "Tsunami quiere fletar autobuses desde numerosos puntos rumbo a Barcelona: desde Vic (9 euros), muchísimos carteles, desde Girona, desde Lleida, desde Vilanova i la Geltrú, desde L'Hospitalet (sic)".

vamp nou

Google Maps

tsunami barça La6

La Sexta

El programa de Mamen Mendizábal fa pena. Ho té fàcil, consultar Google Maps i veure que les instal·lacions del Barça són a L'Hoispitalet canviant de vorera. Però coneixen de Catalunya el mateix que de Burkina Faso. Antonio Baños posa el dit a l'ull. Un bus fletat de L'Hospitalet al Camp Nou? Hi ha 100 metres de distància, però Tsunami fleten busos...

antonio baños  ACN

ACN

Ignorància o mala fe. S'equivoquen molt perquè en el fons tant els fot.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat