Jordi Évole va quedar en evidència en acceptar el seu Ondas. Va aprofitar el discurs per criticar els manifestants que criden premsa manipuladora. La seva cadena, La Sexta, també manipula, i en una direcció. Antonio García Ferreras, que és el director de la cadena i d'Al rojo vivo, va colar durant tot el programa de dimarts una gasòfia de cartell fake per insultar el moviment independentista en base a mentides. El cartell fake cridava a boicotejar la fàbrica de la Seat. Era fals, no convocava a res, tenia faltes i per descomptat no era de Tsunami Democràtic. Una estafa monumental de La Sexta que es resumeix en aquest fabulós vídeo d'un tuitaire:

Ferreras es fa el desentès com si el cartell no anés amb ell i la redactora que no pinta res diu que "Rectificamos" al final quan es descobreix el ridícul. Ferreras xiula. Cal ser molt cínic, abans ha posat sobre la taula el fake com a cert: "Quieren acabar con la Factoría de Martorell, el 4% del PIB catalán, 7 mil trabajadores". Qui perd els papers és un tertulià curt de gambals, un tal Antonio Pérez Henares, conegut al gremi amb un malnom, com el dels quinquis: "Chani". Aprofita una falsedat, un boicot de mentida, per insultar tots els indepes. Es queda a un pam de cometre un delicte d'odi.

chani la 6

La Sexta

Aquest pobre home vomita: "Los separatistas son los ricos de Catalunya. La extrema derecha de Catalunya son los separatistas. Ese nazismo que insulta sistemáticamente a los trabajadores catalanes, a los que utilizan el castellano. Son el fascismo actual". Un home gran que repapieja amb un cartell fake. Chani: "Pero ¿qué coño estamos viendo aquí? Me niego a aguantar el rollo de que eso es pacífico. Es fascismo impuesto, la niñata esa de Arran...". No es pot fer tant el ridícul com Ferreras, el senyor de "Más periodismo".

farreras fake seat

La Sexta

Per vergonya de TV3, dilluns Al rojo vivo (15,7%) va fer més audiència que Planta Baixa. Más periodismo. I menos cinismo, Antonio.