D'un temps ençà, un dels jocs més populars a les xarxes que proliferen en diferents versions són el que es coneix com a lligues Comunio o Fantasy. Lligues virtuals on grups d'amics, de companys de feina, d'aficionats al futbol, gestionen, administren i fan de directors tècnics dels seus equips, fitxant i venent de manera simbòlica, els jugadors dels diferents equips de primera divisió. Així, un pot tenir en el seu equip Benzema, Messi i Morata, al mateix temps que controla si els seus jugadors es revaloritzen o perden valor de mercat en funció a les actuacions reals amb els seus equips oficials.

liga fine logo

I al programa La Resistencia han iniciat, fa un temps, una pròpia lliga d'aquest tipus, anomenada Fine, un divertimento on s'intercanvien famosos. Una lliga on veure, a mode de sarcasme, "quién está mejor, entre los famosos". Així, pots 'comprar' la reina Letícia, "pero es un fichaje caro que luego no da rendimientos", i bescanviar-la per Carmen Machi, Àngels Barceló, Julen Lopetegi o Macaco.

liga fine3

Movistar+

liga fine2

Movistar+

Ara, el seu CM, que acostuma a publicar tuits i comentaris trollejant al mort i a qui el vetlla, tibant la corda i sent sarcàstic fins a límits poc convencionals, ha publicat un tuit que no ha deixat ningú indiferent. El seu humor transgressor és santo y seña, marca de la casa d'un programa on Broncano i companyia fan bandera de l'humor negre i faltón. I amb la sentència al procés també ho han fet. Un cop sabuda la condemna, el compte de Twitter de La Resistencia ha fet servir dos dels condemnats per fer befa amb un comentari sobre la esmentada lliga Fine. Però la sentència encara és calenta. I sobretot, si hi ha dos noms que han despertat unanimitat a l'hora de lamentar la condemna, són els dos que no tenen a veure amb política, els Jordis

Jordi Cuixart i Jordi Sànchez

Jordi Cuixart i Jordi Sànchez han estat condemnats a 9 anys de presó. I a La Resistencia han dit que "Si alguien tenía a los Jordis en la Liga Fine, este es el momento de vender", amb una foto dels Javis (Calvo i Ambrossi), potser, com a opció per intercanviar-los.

Una frase que ha estat rebuda de manera molt controvertida: