Un dels homes més poderosos de la TV a Espanya és català, de Tarragona: Óscar Cornejo. És el fundador de La Fábrica de la Tele, la productora que segons s'acaba de saber més hores de contingut inèdit emet a TV. Només a Mediaset fa totes les cinc edicions de Sálvame, més Socialité, més Todo es mentira, en coproducció amb Minoria absoluta de Toni Soler. Cornejo és el rei de Telecinco.

oscar cornejo jaume collboni GTRES

GTRES

L'exmarit de Jaume Collboni, número 2 de l'Ajuntament de Barcelona, ha fet més diners que el del PSC. Segons el portal Bluper, la productora amb més hores de TV en obert també és catalana, Mediapro, però  gràcies a la reemissió de programes repetits. En hores inèdites, en directe, la reina és La Fábrica de la Tele. La segueixen les productores que fan Ana Rosa i la d'Alfons Arús. L'èxit de Cornejo l'ha tacat una extertuliana de Sálvame amb un tuit molt dur: Karmele Marchante.

karmele marchante gtres

GTRES

Després que Nando Escribano plegui de La Fábrica de la Tele, no prou explicat si per voluntat pròpia o per falta de projectes per ell, Karmele bateja la productora com La Fábrica de la Mierda. I ho justifica amb el fet que segons ella contracten gentussa sense estudis per vexar i humiliar companys. Un èxit de negoci a costa de duríssimes crítiques d'extreballadors de l'empresa.

jorje javier mirall GTRES

GTRES

El que cal afegir per ser justos és que no només emeten molts programes sinó que tots, excepte el de Risto, són líders d'audiència,

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat