10 anys a una productora com La fábrica de la tele, multipresent a Telecinco en infinitat de programes. 10 anys on l'hem vist especialment capdavant de Cazamariposas al costat de Núria Marín. El presentador català de 32 anys Nando Escribano ha dit adeu a una de les productores més consolidades de la televisió actual. 

nando escribano2

@nandoescribano

Després de tot aquest temps, i després que es cancel·lés el seu programa el passat febrer, Escribano marxa de La fábrica de la tele. A La última cena l'han acomiadat entre llàgrimes del mateix presentador, després d'una dècada lligat a la productora en qüestió. Un vídeo amb alguns dels moments del periodista a la cadena abans que comenci nous camins professionals: “Estoy muy contento. He sido muy feliz aquí y seguro que vuelvo, quiero volver. Pero ahora me voy a otras aventuras. Os quiero mucho, he aprendido mucho de vosotros y me habéis cuidado muchísimo”. La seva companya a Cazamariposas, Núria Marín, aprofitava per recordar-li que "Tienes alas muy grandes para volar donde quieras. Ponte un punto en el horizonte y vuela más lejos todavía, no mires al suelo, al cielo”.

Treballador, excel·lent company... Així el defineixen algunes de les persones que han treballat amb ell. Mentrestant, els espectadors no entenen que Escribano no continuï lligat a La fábrica de la tele i es posen les mans al cap:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat