La influencer més influencer del planeta Terra ha passat de dècada. El passat 21 d'octubre Kim Kardashian feia 40 anys, i ni tan sols la pandèmia mundial ha aconseguit que desistís de celebrar l'efemèride. La dona va llogar una illa privada i va muntar una festa de campanetes, sense mascaretes ni distància social, per allò de reviure aquella llunyana època en la que no hi havia coronavirus. Una excentricitat (temerària) de milionària més que afegir a la seva col·lecció, que no són poques. Ara bé, si parlem de excentricitats i coses estranyes, és ben cert que Kim no ha d'anar gaire lluny. El seu marit és tot un mestre en la matèria: el raper, productor i suposat aspirant a president dels EUA Kanye West, que està donant símptomes inequívocs de que fa temps que va perdre el nord, la brúixola i l'actualització de Google Maps. El regal del marit a la muller, de traca.

Kim Kardashian Keeping Up with the Kardashians

Kim Kardashian Keeping Up with the Kardashians

En Kanye ha vist que l'aniversari coincidia pràcticament amb la celebració de Halloween i li ha preparat una sorpresa tan esgarrifosa com macabra: un holograma del seu pare mort el 2003, Robert Kardashian. Bé, es tracta d'un vídeo en el que es recrea la imatge i la veu del progenitor de la celebrity enviant-li aquest missatge: "Estimada Kimberly, tens 40 anys y ja ets una adulta. Et cuido a tú, a les teves germanes i germà, i a tots els teus fills cada dia." És difícil no sentir un calfred poc agradable mentre veiem el vídeo a les seves xarxes socials, però es veu que la Kim l'ha trobat entendridor. "La forma en que estàs connectant amb les nostres arrels i recolzant Armènia significa molt per a mi. Ets una armènia orgullosa i jo un pare armeni orgullós", li diu l'holograma, que sembla extret d'un videojoc tronat i dels que fan por. El final del vídeo és demolidor, en el que es nota la signatura de l'autor del regal: "Et vas casar amb el geni més gran del món, Kanye West". Per si tenia algun dubte, vaja. Quin paio.

 

Kim Kardashian amb pare mort Robert Kardashian @kimkardashian

Kim Kardashian amb pare mort Robert Kardashian @kimkardashian

Kim Kardashian amb Kanye West i familia @kimkardashian

Kim Kardashian amb Kanye West i família @kimkardashian

Cadascú viu la pèrdua dels seus éssers estimats com pot, com vol o com li deixen. I els Kardashian-West ho fan a la seva: és a dir, de forma estrafolària i tenebrosa. En tot cas, si ella és feliç, endavant les atxes. I per molts anys.