Una Castanyada diferent. Com totes les celebracions que s’han anat succeint durant el 2020, el dia Tots Sants estarà condicionat per la pandèmia de Covid-19. Amb els bars i les discoteques tancats, el toc de queda a partir de les 22h, un confinament municipal de cap de setmana que afecta tot Catalunya i la prohibició de fer festes privades si hi ha més de sis persones que no siguin del mateix nucli convivencial, serà impossible lluir al carrer les disfresses terrorífiques de Halloween. Però això no impedeix que qui ho vulgui es vesteixi a casa. Als seus comptes d’Instagram, Dulceida i Laura Escanes comparteixen les seves idees per aquest any.

carabassa halloween gtres

Les restriccions per la pandèmia impediran moltes festes de Halloween, però Dulceida i Laura Escanes animen a disfressar-se igualment i fan les seves propostes | GTRES

Les dues influencers catalanes més populars animen els seus seguidors a fer-se els seus propis conjunts i maquillatge, i mostren el resultat de les propostes que plantegen per una nit de por. La llista de Dulceida inclou sis disfresses: Catwoman amb antifaç i un body negre de reixa, diablessa vermella amb americana i pantalons estil làtex, bruixa amb vestit de plomes, núvia morta amb el vestit ple de sang, conilleta de Playboy rockera i una nena de la corba amb dues cuetes que es podria aparèixer en qualsevol malson. Per la seva banda, Escanes es limita a lluir un maquillatge zombie que ha trobat per internet amb un tutorial: ulls i llavis negres, i una lluna estampada al front. Aquestes són les imatges:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Makeup inspo 👻🎃

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

I vosaltres, com us disfressareu?