La guerra dels Pantoja-Rivera no s'atura. Una guerra televisada per, pràcticament, tots els programes de T5. La 'cadena amiga' ha clavat els ullals i no deixarà escapar les preses: Isabel Pantoja i Kiko Rivera. El cap de setmana ens ha ofert un nou monogràfic sobre el cisma familiar, amb premi gros per al 'Viva la Vida' presentat, de forma casual, per Sandra Barneda, substituta de la positiva en covid Emma García. El programa té a Irene Rosales, dona del discjòquei, com a col·laboradora habitual. Des de fa dues setmanes l'andalusa té feina extra, i s'ha trencat. Rosales va acabar plorant i abandonant el plató pels atacs i el reguitzell d'informacions escabroses sobre el tema, en el que ella mateixa és assenyalada per la matriarca com a culpable. Va ser veure les llàgrimes de la Irene i, Kiko, callat des de feia dues setmanes, va sortir de casa esperitat per defensar-la. No va haver, però, d'anar gaire lluny: a la mateixa porta té diversos periodistes fent guàrdia. Evidentment, va contactar amb els enviats de l'esmentat espai i va demanar entrar en directe.

Clica a la imatge per veure parts de l'entrevista:

Irena Rosales plora, Kiko Rivera parla i Sandra Barneda escolta a Viva la Vida T5

Irena Rosales plora, Kiko Rivera parla i Sandra Barneda escolta a 'Viva la Vida' / T5

Rivera va "regalar" una hora de conversa en la que, a banda d'intentar calmar la dona, va tornar a noquejar la mare. Deia que l'herència de Paquirri no li importa, que el que no vol és que a la Panto "le pase algo y me deje un pufo". També va assenyalar que no ha tingut cap contacte amb ella, reclosa a la finca Cantora. Una finca de la que, curiosament, surten i entren camions de mudances. Sospitós. Ara bé, com que és una guerra, hi ha víctimes col·laterals a dojo. Una d'elles s'ho ha buscat, però: Ana Rosa Quintana. La "reina de las mañanas" l'humiliava perquè no s'havia aturat al carrer per respondre els seus reporters, dient-li que el seu 'look' l'invalidava per fer qualsevol denúncia versemblant. La famosa arracada en forma d'anella de llauna de cervesa (o de refresc, si volen). Una enrabiada amb tuf classista que Rivera no ha oblidat. Es va guardar la galeta per al final, sense dir el seu nom. No calia. S'entenia tot: "La forma de vestir no te da ni te quita la razón".  Pam.

Kiko Rivera, Telecinco

Kiko Rivera plora amb l'arracada en forma d'anella de llauna de refresc a l'orella / T5

Ana Rosa Quintana, Telecinco

Ana Rosa Quintana parla de l'arracada de Kiko Rivera / T5

Kiko Rivera connexió en directe Viva la Vida T5

Kiko Rivera connexió en directe 'Viva la Vida' / T5

Ana Rosa passa de tot T5

Ana Rosa Quintana ulls tancats / T5

Quintana pensa que ella és molt creïble per com vesteix i els "arreglillos" que es fa a cara i cabells per tapar el seu gran complex: les orelles. Són grans, però no serveixen ni per sentir, ni per escoltar. Només la seva veu... i la dels seus palmeros i protegits.  Així va per la vida.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat