La reina dels matins de Telecinco, Ana Rosa Quintana, té el do de sempre ser en boca de tothom pel que diu o fa. Les seves paraules davant les càmeres mai passen desapercebudes. El mateix passa amb la seva imatge. El setembre del 2020, per exemple, quan va tornar a la feina després d'un descans estival de tres mesos, a tothom li va cridar l'atenció el gran canvi que havia experimentat la seva cara. El mateix passa quan llueix camises que li juguen una mala passada, i deixa entreveure més del compte, o es recull el cabell en un monyo o cua.

Ana Rosa Quintana, Telecinco

Ana Rosa Quintana, Telecinco

Ana Rosa Quintana, Telecinco

Ana Rosa Quintana, Telecinco

I és que precisament la cabellera és molt important per a Ana Rosa Quintana. Doncs li serveix de comodí per ocultar el seu gran complex al públic. De què parlem? Ens referim a les seves orelles. Ana Rosa Quintana té un gran trauma amb elles i mai s'atreveix a mostrar-les davant les càmeres. Una condició que el seu equip de perruqueria de Mediaset coneix a la perfecció, per això sempre la pentinen ocultant l'esmentada part del seu cos. Com a prova d'això, només cal veure el programa del dijous 19 de novembre, quan la presentadora va sorprendre a l'audiència lluint el cabell recollit amb una cua. Això sí, ni rastre de les seves orelles. Aquí la prova:

Ana Rosa Quintana, Telecinco

Ana Rosa Quintana, Telecinco

Un complex amb les orelles que no és una cosa nova, sinó que la Quintana ho arrossega des de fa molt de temps. "No em parleu d'orelles grans", va confessar fa mesos. A més va sorprendre a tots desvetllant una habilitat oculta que amb els anys ha desenvolupat: "Les moc", va confessar. Un do que el dia de demà, quan es jubili de la televisió, podria explotar per continuar estan d'actualitat. Ho farà?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat