Sempre s'ha dit que sovint la realitat supera la ficció, però si el que s'explica a 'El Mundo' és cert, hi ha una mena de realitat que esmicola tots dos conceptes: La que prové dels 'realities' televisius. Sí, és un joc de paraules, però la informació que signa el periodista tronat i ultra Javier Negre (per això diem "si el que explica és cert") sobre el comportament del concursant de 'GH VIP' Kiko Jiménez demostraria que la reflexió no va gaire desencaminada. Situem-nos: Kiko, exparella de Gloria Camila​ (filla de Rocío Jurado i José Ortega Cano) i actualment embolicat amb la Sofía Suescun, té un greu problema amb la policia de Marbella. Setmanes abans d'entrar a la casa de Guadalix, tots dos van intentar assistir a un concert del festival Starlite a la localitat andalusa, però els agents de l'ordre no els van deixar accedir al recinte amb el seu cotxe per motius de trànsit. La parella va insultar els uniformats, menyspreant-los, fent-se els importants ('soy una celebrity', 'que soy famosa'), gravant-los amb el mòbil i intentant fugir de les seves indicacions. Un numeret que va acabar amb la cirereta de l'agressió de Jiménez a un policia, i la detenció del col·laborador, que es podria enfrontar a una pena d'entre 1-4 anys de presó. Tot un 'machote' que demostrava la seva altura intel·lectual. Més aviat abisme, sobretot després de conèixer l'oferta que el seu advocat ha fet arribar al funcionari per fer un 'pelillos a la mar'.  

Kiko Jiménez Sofía Suescun @kikookiko

Kiko Jiménez Sofía Suescun @kikookiko

Kiko Jiménez MyHyV Cuatro

Kiko Jiménez MyHyV Cuatro

Que a aquest xicot sembla que no li arriba el rec sanguini al cervell és una impressió que podrien firmar el 80% dels companys de concurs i dels espectadors de Telecinco. Però com que dona molt de joc a la tele (un joc que produeix vergonya aliena), és un fix a la graella de Vasile. Porta el xou a la sang, i es pensa que fer el bufó al prime time l'eximeix de la seva responsabilitat. Fins i tot creu que la resta de mortals mataríem per tenir dos minuts de glòria (la televisiva, no de la de carn i ossos). Seguint aquest plantejament tan bàsic, Kiko i el seu advocat han fet arribar una oferta 'secreta' a l'agent: Un presumpte suborn en tota regla, basat en diners i una intervenció televisiva entre agressor i víctima, a canvi d'escapar dels tribunals i de la presó: "Le han ofrecido a su abogado hacer un bolo en televisión y que el policia y Kiko hagan las paces en un programa. También dinero para la Policía Local de Marbella. Lo ha rechazado el agente porque él lo que quiere es que se haga Justicia y no quiere ser un titiritero".

Kiko Jimenz coco @kikookiko

Kiko Jiménez @kikookiko

"También le ofrecimos la presencia de Jiménez en cualquier festival de Marbella o apariciones televisivas de él hablando bien de la Policía Local de Marbella"Cada detall de l'oferta de reconciliació resulta més i més inversemblant. Podria formar part d'un guió de 'Torrente', però no li servirà per escapar de la justícia. No és d'estranyar, veient el nivell de les estratègies de Jiménez: Les del terreny amorós, les judicials i les televisives a 'GH', on tot fa pensar que serà el pròxim expulsat després de que la seva estratègia de fer fora a Mila Ximénez s'hagi estavellat amb estrèpit. Olé, olé i olé, Kiko. Campeón

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat