Els anys 90 van ser l'època daurada de les top models: mai una senyora havia cobrat 100 vegades més que un senyor fent el mateix: desfilar per una passarel·la. Era de justícia, cap altra persona venia milers de pots de colònia només posant-hi la seva cara. Moltes van voler arribar al cim però les quatre grans eren Claudia Schiffer, Naomi Cambell, Cindy Crawford i la més rarota, terrestre i esbojarrada, Kate Moss. La britànica era la típica veïna guapíssima i amant dels excessos. Els tabloides es van forrar fotografiant-la en portada: èbria, escabellada o directament consumint coca. Mític Daily mirror titulant "Cocaine Kate" amb una foto de la model preparant una ratlla a la primera plana. Va sobreviure a tot això i segueix sent una diva, però desmillorada. No pels anys, ni per les consumicions sinó pels bisturís. Ha reaparegut amb la pell més estirada que la d'una pandereta:

AIXÍ ERA KATE MOSS:

Kate Moss 2015 GTRES
Kate Moss 2015 GTRES

AIXÍ ÉS ARA KATE MOSS:

Kate Moss 2022 GTRES
Kate Moss 2022 GTRES
Kate Moss detall GTRES
Kate Moss detall GTRES

Kate ja no llueix la mateixa cara sinó que mira guenya, de tan estirada la cara com la té. Un ull mira a la passarel·la i l'altre a la sortida d'emergència. Tibada, inexpressiva, rarota. Llàstima. S'ha espatllat amb el seu cirurgià plàstic, com tants altres homes i dones famosos que albiren els 50 i temen perdre followers. Kate Moss té 48 anys, vol semblar-ne 38 i no. Sembla el que és: una dona de 48 operada. Si ella s'agrada, està bé. Els fans no la reconeixen. Encara bo que al seu Instagram fa campanyes amb photoshop per lluir estupenda bevent Diet Coke. No és un joc de paraules amb la coca, és una beguda de cola light:

La model més normal, llueix panxeta

Algunes models acusen els modistes de fer-les passar gana per encabir-les en vestits impossibles. Talles petites que exigeixen evitar ingerir aliments i substituir-los per altres consumicions. Kate Moss s'ha rescabalat menjant el que vol i així es veia un estiu en unes fotos a la platja de Saint Tropez, a França, amb panxeta d'allò més natural. Havia substituït la Diet Coke per la cervesa:

kate moss platja gtres
Kate Moss platja GTRES
kate moss panxa GTRES
kate moss panxa GTRES

Kate Moss és encara ara, malgrat els cirurgians una icona de la moda. Tota roba que es posa és un èxit. El look d'anglesa trapella, borratxa, nòvia de rockers, divorciada diferents cops i amb panxa és una combinació que ven.

El nu integral de Kate Moss

Kate Moss és considerada una de les models més fascinants del món. Ara fora de les passarel·les continua demostrant que té aquest encant i personalitat que la va catapultar. Fa poc es va mostrar en xarxes com Déu la va portar al món, la qual cosa ha causat gran controvèrsia entre els internautes, revistes i gent del medi. Va fer aquest descobriment integral.

Un vídeo en blanc i negre i ni més ni menys que Kate Moss, despullada i d'esquena a la càmera. Fa el que li surt del nas.