Preguntes Freqüents de TV3 ha completat un de les seves emissions més memorables. Per dues raons: una, el xou franquista i fastigós de l'ultra Israel García Juez, que va fer que Pilar Rahola estigués a punt d'abandonar el plató. L'altra, la presència de Karmele Marchante, veteraníssima periodista i orgullosa indepe en territori comanxe. L'ex de Sálvame, lluint arracades amb l'estelada,  va explicar l'infern que suposa tenir aquestes conviccions a Madrid. Insults a dojo "zorra, puta de mierda, vete a tu país", mobbing laboral... assetjada, fins i tot, a la perruqueria per la família franquista de la dona d'Alberto Ruiz Gallardón, els Utrera Molina. "És perillós", va assegurar. Rahola li donava la raó: "aquesta dona l'han massacrada". La de Tortosa, però, no s'arronsa. 

Karmele Marchante amb arracades de l'estelada a FAQS TV3

Karmele Marchante amb arracades de l'estelada a FAQS / TV3

La Karmele va portar unes quantes exclusives referents al fugit Joan Carles: "tinc les meves fonts". Cadascuna d'elles més sagnant amb el d-emèrit, relatant com és la seva vida durant els últims 196 dies a Abu Dhabi. Marchante, amb la metralleta: "Com que el senyor lladre s'avorreix, l'han anat a veure els 'machirulos' del seu cercle íntim, aquests que li fan de testaferros. Li han portat unes senyores libaneses, perquè els àrabs, en el terreny de la prostitució, prefereixen les libaneses. Les porten en avions". No són les úniques visites de dones que hauria rebut: segons explica, les seves filles l'han anat a veure en 5 ocasions: 2, la Infanta Elena, i 3, la Cristina. Felip no, és clar, però això no li ha estalviat les pulles de la cronista: "m'agradaria veure l'expedient acadèmic del fill del lladre. On són les seves notes?" Rahola postil·lava: "totes dues hem viatjat amb Felip. Molt llest no n'era". La llibreta de la periodista treia fum: "els mitjans de comunicació i les grans fortunes li donen suport dient que aquest lladre ha estat una persona molt important per a l'estat espanyol. No és veritat. No ha fet res. Només arramblar, arramblar i arramblar." Brutal.

Joan Carles amb el rei de Bahrain Hamad bin Isa Al Khalifa GTRES

Joan Carles amb el rei de Bahrain Hamad bin Isa Al Khalifa / GTRES

infanta elena pamela

Infanta Elena amb una pamela absurda / EFE

infanta cristina i amic gtres

Infanta Cristina vol passar desapercebuda / GTRES

felip gelat GTRES

Rei Felip menjant-se un gelat / GTRES

Es poden imaginar a García Juez remugant a la cadira, a punt del col·lapse. Però com ja l'havia feta grossa, estava esgotat. En tot cas, ja podem pronosticar que, si la vida de Karmele a Madrid era complicada, el que li espera no serà millor. Ara bé, convidar-la ha estat un gran encert.