L'actor Julio Manrique va estudiar per ser advocat a la vella seu de la Universitat Pompeu Fabra del carrer Balmes / Rosselló. Els seus coneixements de Dret el fan un actor més documentat i als 47 anys s'atreveix contra tota una consellera de la Generalitat, Alba Vergés de Salut. Els actors estan desesperats i ja no només és Joel Joan o Àngel Llàcer qui protesta. Manrique ha vist el programa de Gemma Nierga a TVE on la consellera raonava per què es pot anar a missa però no al teatre. Manrique sospita que ha de ser la imitació de la consellera al Polònia:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Farándula- Representantes (@actores_farandula) on

Vergés: "Es pot anar a missa perquè la llibertat de culte no la pots tancar totalment i perquè (les esglésies) són espais normalment força grans. Hem marcat amb Afers Religiosos que s'acompleixin estrictament les mesures". Gemma Nierga no s'ho explica: "La van pressionar? Perquè al teatre també es limitava l'aforament. Jo em sento igual de segura al teatre que anant a missa amb l'aforament limitat". Vergés no té resposta: "No hi ha res segur". Però la missa no la tanquen. Els seguidors de Manrique exploten:

julio manrique ACN

Julio Manrique, ACN

Hi ha artistes, com Gerard Quintana i Sílvia Bel, o opositors polítics com Ramon Cotarelo que s'oposen a les explicacions de la consellera. Amb l'Església hem topat.