Un dels gremis més arruïnats pel confinament és el del teatre. Són ja molts mesos amb funcions cancel·lades, assajos frustrats i artistes a l'atur o canviant de feina. L'octubre havia de ser el mes del teatre i un dels espectacles més necessaris és el retorn de la comèdia musical La jaula de las locas al Tívoli. Prevista l'estrena a partir de 22 d'octubre, amb Àngel Llàcer i Ivan Labanda. Però el doctor Oriol Mitjà ha insistit en els perill de contagis en el món de la cultura i Àngel Llàcer li ha demanat explicacions. Educat però molt contundent:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Àngel Llàcer (@angelllacer_oficial) on

Oriol Mitjà / ACN

Llàcer i Mitjà, amb mascaretes, ACN

Mitjà adverteix que el teletreball no protegeix dels contagis en "esport, cultura i lleure". Assenyala espectacles musicals, esportius i teatrals. Llàcer, que va amb mascareta fins i tot durant els assajos, li demana "Oriol, al teatre (desinfectat) l’espectador (registrat) ARRIBA amb la mascareta, ES RENTA les mans, SEU en grups separats, MIRA en silenci l’obra i MARXA. ON ÉS EL PERILL?". Si les majúscules s'interpreten com crits, sembla que Llàcer està enfadat. O desesperat amb l'absurd de certes decisions.

angel llacer jaula locas GTRES

llacer assaja mascareta ig

Llàcer a l'obra i en l'assaig de La jaula de las locas, GTRES/Instagram

Llàcer no és un habitual tuitaire però quan és per defensar el teatre tuiteja amb les majúscules carregades:

 Aquest seu anterior tuit era més explícit i ara s'entén millor a quin Oriol es referia. El que crida Llàcer és que si poden, i l'autoritat ho permet, corrin a fer-se amb entrades de qualsevol obra de teatre.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat