Juliana Canet és locutora de Catalunya Ràdio i tertuliana de TV3. Una celebrity a twitter, 42 mil followers, que amb 20 anys ha merescut una entrevista de Bernat Dedeu a El Nacional que podeu recuperar aquí. És molt interessant: "Tinc vint anys. Soc de Cardedeu, un poble on tothom és pijoprogre o cani". Participa a la tertúlia de Tot es mou amb Laura Fa i Sergi Mas. El seu vídeo justificant la violència de les protestes s'ha fet viral, molt aplaudit i molt criticat. Un tuitaire l'ha capturat i té gairebé 600 mil visionats. Una brutalitat en tan poc temps:

juliana canet TV3

Juliana Canet, encesa a TV3

Canet ha rebut molts elogis perquè parla per boca de molts joves que no tenen veu a una tertúlia de TV3. Sap que és una estrella des del moment que treballa a TV3 i un dels tres crítics de referència del país, Monegal, Pàmies o Amela, la pentinen:

Víctor Amela, TV3

juliana canet, TV3

Víctor Amela i Canet a TV3

Víctor Amela sense pietat: quan veu un tertulià que no és de la seva corda li dispara un tuit al front. El tuit és un punt excessiu i es queda amb el look rosa i purpu de la tertuliana antisistema: "look de la temporada antifa cuqui". Canet ja és adulta, sap el que és mullar-se desacomplexada a la TV. Implica aguantar els copets a l'esquena i el xàfec. Cobrant de la CCMA passa millor.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat