Julia Roberts és més que una actriu, més que una estrella, més que una artista. És una icona. Pocs intèrprets actuals tenen aquest rang: Brad Pitt, Harrison Ford, Mery Streep i para de comptar. Altres són icones però no són tan bons actors, el paradigma és Tom Cruise. Altres són idolatrats però sempre fan el mateix paper impertèrrit, el paradigma és Tom Hanks. I d'altres estan tan operades que són icona del hieratisme, com Nicole Kidman. En canvi, la Roberts es manté fresca com un enciam als 55 anys, 35 anys després de Preety woman, el film que la va convertir en estrella. Totes les seves pel·lícules són èxits. Julia és la millor en el seu gènere, la comèdia romàntica: Notting Hill, Novia a la fuga,The mexican, La boda de mi mejor amigo... la nissaga de Ocean's eleven, el drama d'Agost o de Magnòlies d'acer i de Durmiendo con su enemigo, el thriller de El informe pelícano o la campaneta de Hook. I el seu Oscar per Erin Brokovich. Tot són blockbusters. Èxits de taquilla. Aquest dijous reapareix amb un canvi de look que la rejoveneix com si fes Pretty woman 2. Fins ara tenia un tall de cabell que l'envellia, amb el front al descobert. Ara es deixa serrell i li canvia tota la cara, es treu 30 anys de sobre.

JULIA ROBERTS ABANS

Julia Roberts GTRES
Julia Roberts GTRES

JULIA ROBERTS ARA AMB SERRELL

Fabulosa, jove, guapa, divertida, elegant, sofisticada, estel·lar, així és la nova Julia Roberts amb serrell. Dones de 55 anys, oblideu-vos del bótox i trieu l'estratègia Julia: una cortineta de cabells tapant el front i a triomfar. Ho llueix a Instagram. És l'última estrella a fer-se de la xarxa de les fotos. S'hi va apuntar l'estiu de 2018 i des d'aleshores ja té 11 milions de followers. Wow! La boca més gran de Hollywood, ben oberta.

julia roberts gtres
Julia Roberts amb la boca oberta, GTRES

Les primeres fotos d'Instagram de Julia Roberts

Ja era hora! Semblava mentida però encara quedaven estrelles mundials que es resistien a les xarxes socials. L'última gran actriu de fama mundial que s'hi oposava era ella, Julia Roberts. Probablement una de les tres intèrprets més famoses de la Terra. I no tenia ni twitter, ni Facebook ni instagram. Es va fer un compte i va aconseguir 600 mil seguidors amb només dues fotografies. I a sobre no eren res de l'altre món. Les dues primeres fotos de l'Insta de la Roberts:

 

Hello

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Debuta amb un Hola amb solet i una foto i un jersei on hi diu Amor. Els likes els compta per centenars de milers. No és un debut fotogràfic massa trepidant per una de les cares més fotogèniques del cinema. Confiàvem que la segona foto fos la repera, però tampoc:

 

 @theresetsocial

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Dos alvocats i una parella d'amigues com a icones. Roberts aprofita per fer publicitat de la marca de roba The Reset acompanyada d'una altra dona. A la samarreta hi apareix el lema “No pots fer feliç tothom. No ets un alvocat”. A banda que hi ha consumidors que detesten l'alvocat, el cert és que la samarreta es va vendre com a alvocats. Julia Roberts no necessita les xarxes per ser coneguda mundialment i de fet en la seva descripció només hi escriu "human". Preguntada sobre per què es resisteix a les xarxes responia: “Són com cotó de sucre, llueixen provocatives i no pots resistir-t'hi. Però després acabes amb els dits enganxosos". Per enganxats, nosaltres. A ella.