Júlia Otero està de tornada. La locutora d'Onda Cero ha reaparegut amb una imatge plena de salut: vacunant-se de la Covid. Als 61 anys a la periodista catalana, nascuda a Galícia, li toca punxar-se l'Astrazeneca. I com altres VIPS, com Xavier Sardà, en fa ostentació per acabar amb els antivacunes i els derrotistes. D'això ens en sortim amb la vacuna. I Otero té alhora càncer i edat per vigilar la Covid 19. Reapareix ufana i mascareta rosa. No consta que la punxi el marit ni la filla, metges tots dos:

julia otero vacuna IG

Júlia Otero Instagram

otero tuit

Escriu Júlia Otero: "En Cataluña esta es la semana de los pacientes oncológicos en tratamiento y los trasplantados. Es la Comunidad pionera en hacerlo" i quatre hastags amb gratitutd a la gestió sanitària de la Generalitat, pionera en punxar a malalts de càncer o trasplantats. Xavier Sardà, Miquel Iceta, José Corbacho i ara l'Otero. Felicitats, els tocava per edat, malaltia o trasplantament.

julia otero GTRES

Júlia Otero, GTRES

Otero segueix sota tractament oncològic després que li van trobar el càncer en una revisió rutinària, alguns interpreten que ginecològica, però ella prefereix mantenir-se reservada. Li passa com a l'altra estrella catalana de la ràdio de la tarda que ha patit càncer, Toni Clapés. Un temps a boxes, revisant-se i tornar amb força. Els amics li envien ànims, de Carme Chaparro a Diana Navarro. Té 80 mil seguidors a Instagram. Els companys de Lecturas la van retratar sortint de l'hospital amb Candela Otero, la seva filla metgessa:

otero filla cancer lecturas TUIT

Júlia Otero, una estrella de la comunicació que comunica amb una foto i unes paraules de reconeixement a la Sanitat pública catalana. Grandiosa. Vacunada. I en un temps, segur, curada.