Xavier Sardà ha tornat a TV3. Una notícia per ella mateixa. El presentador català que més audiències ha aconseguit només ha fet un parell de programes a la cadena: Betes i films, el concurs de vídeos domèstics de Gestmusic substituint la seva germana Rosa Maria Sardà, i Tot per l'audiència, un show humorístic setmanal amb Andreu Buenafuente. Res més. Alguna entrevista aïllada, la d'Albert Om a El convidat, i als platós de Sant Joan Despí es prodiga poc. Potser l'última és a Els matins de Josep Cuní. Ara l'ha convidat Helena Garcia Melero:

xavier sarda helena melero riuen TV3

Sardà i Melero, bona química, TV3

Hi ha anat amb motiu del seu últim llibre, Intercambio de vidas (ed. Espasa). Però a TV3 ha donat una exclusiva sobre el seu estat de salut amb el coronavirus. Xavier Sardà: "Em vacuno ja demà, sembla que sí, clar que en tinc ganes. M'agafa pels d'entre 60 i 65, no entrarem en detalls (En farà 63 a l'abril). És balsàmic. Em toca l'Astrazeneca. Sense bromes. S'ha de fer, és esgotador els que et diuen 'M'esperaré'. I també hi ha antivacunes molt il·lustrats". Sardà rep l'Astrazeneca aquest mateix dimarts 30 de març.

xavier sardà Helena G Melero TV3

Sardà ja està vacunat, TV3

Una bona notícia, que vacunin un home molt popular, ric, confinat a la seva mansió de Canet "Des d'on veig el mar", amb la filla vivint al Qatar i convivint amb la seva dona Ana i les dues fillastres. Ja no té risc de contagi. L'hipocondríac Sardà, que va ensopegar al seu poble i va patir un traumatisme craneo-encefàlic que el va apartar de la TV, ara té programa propi, Obrim fil a TVE, llibre, espai d'opinió a RAC1, La Sexta i El Periódico i té el reconeixement dels que fan TV. És el mestre. Només es va negar a parlar de Rociíto amb Sergi Sol i l'exconsellera Borràs.

sarda rociito tv3

Sardà i el seu excol·laborador Antonio David, TV3

Sardà: "He comès un error xerrant amb el Basté amb naturalitat. Allò ha sortit a tot arreu. Prefereixo no parlar d'Antonio David i Rocíito. Són com Junqueras i Puigdemont. És injust, no puc dir res d'un senyor que no té una sentència. I no pot ser com un partit de futbol on uns van amb un i uns altres van amb l'altra. Si et dic que no en vull parlar no em preguntis pel programa. Res del que digui... és un fenomen, i a Catalunya, eh? Hem de ser coherents. És espectacular, com un biopic". Sardà, vacunat fins i tot contra les preguntes que no vol respondre.