Va ser a finals de febrer quan la periodista Júlia Otero va revelar que patia càncer. Una malaltia per la qual va prendre la decisió d'apartar-se temporalment del seu treball, amb l'objectiu de centrar-se en el seu tractament i tornar a la ràdio més forta que mai. Una situació per la qual no para de rebre l'afecte de tots els seus amics, companys i seguidors. I és que Otero és molt estimada i tothom es preocupa molt per ella, somiant que arribi el dia, més aviat que tard, en el que torni a situar-se en la primera línia de la notícia. Una recuperació per a la qual la d'Onda Cero està posant tot de part seva. Així ho ha revelat ella mateixa en les últimes hores, amb el consell que li ha donat el seu oncòleg i que s'encarrega de complir al peu de la lletra. Quin és? Júlia en el seu preciós àtic a la zona alta de Barcelona:

Perfil d'Instagram de Julia Otero

Perfil d'Instagram de Júlia Otero

"Força i ànims que ja queda menys per tornar a gaudir-te", "T'estimem Júlia", "Quina alegria veure't tan guapa, a continuar lluitant", "Se t'estima, se t'estranya i se t'espera" o "Vinga campiona que et trobem a faltar" són alguns dels moltíssims comentaris que la de Monforte de Lemos ha rebut en l'última fotografia que ha compartit en el seu perfil d'Instagram, on acumula més de 82.000 seguidors. Una publicació en la qual apareix al mig d'un verd camp, molt maca i feliç, lluint roba del més còmoda i amb els braços en alt demostrant que tot va bé. Parlem d'aquesta foto:

Perfil d'Instagram de Julia Otero

Perfil d'Instagram de Júlia Otero

Una publicació en la qual Júlia Otero s'ha sincerat amb el seu públic i ha revelat el valuós consell que el seu oncòleg, molt pendent d'ella en tot moment, li ha donat per combatre el càncer que pateix. "El meu oncòleg m'envia a passejar i sóc obedient. Cada dia, 6, 7 o 8 kms", escriu la que fos presentadora de TV3. "Així s'estimula la producció d'uns éssers molt simpàtics anomenats neutròfils", remata. 'M'estic fent un màster' i 'curant i aprenent' són les dues etiquetes que Júlia escriu a la seva publicació, amb l'emoticona d'una careta amb una corona d'àngel al cap. Júlia Otero demostrant sempre la millor versió d'ella mateixa, fins i tot en els seus moments més delicats. Cada dia falta menys per tornar a gaudir-la. Molts ànims, campiona.