Telecinco ha substituït el drama dels Pantoja pel drama dels Janeiro. D'una folklòrica a un torero. Jesulín de Ubrique un cop retirat és Jesús Janeiro. Té tres fills: Andrea Janeiro, la primogènita de 22 anys que va tenir amb Belén Esteban. Una noia educada, allunyada dels focus i treballadora. Jesulín té dos fills més amb Mariá José CampanarioJesús i Julia. Ara hi ha conflicte entre les dues dones, Belén i la Campanario, perquè la Esteban va citar Julia a Telecinco. Tothom busca la filla mitjana del torero que en poques setmanes fa 18 anys. Els píxels duraran poc. Aquesta és Julia Janeiro Campanario:

julia janeiro 2

julia janeiro

L'adolescent de 17 anys, a punt de ser major d'edat, ja té un instagram d'adulta amb fotos artístiques, en blanc i negre i poca roba. La germana d'Andreíta ha penjat un comentari a Instagram, obert i amb 11 mil seguidors. Julia Janeiro se'n riu de l'opció d'acabar fent TV, com la filla de Terelu:

juls janeiro

Instastories de Julia Janeiro

Julia Janeiro diu "Me tengo que reir, lo siento". No té previst anar a platós de Telecinco a parlar dels seus famosos pares i la seva famosíssima madrastra, Belén Esteban. Però Telecinco ja somia en un cara a cara, no el de Belén Esteban vs. María José Campanartio. Un entre les dues germanes: Andrea i Julia.

andrea janeiro cara gtres

Andrea Janeiro, GTRES

Semblen més espavilades que Alejandra Campos. El futur és seu. I Telecinco ho aprofita tot.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat