Els més fans d'Operación triunfo recorden amb nostàlgia la segona edició. Malgrat l'ombra de Bisbal, Bustamente, Rosa i Chenoa, el segon any a TVE van esclatar artistes que encara ho són: Beth Rodergas, Elena Gadel o Manu Carrasco. D'altres van passar més desapercebuts.  Un dels oblidats ha tornat a ser notícia. Sálvame ha viralitzat la cançó "María José" per l'últim escàndol entre Belén Esteban i Maria José Campanario. I l'autor d'aquella tonada és un triunfito d'aquell any, Enrique Anaut. Aquest és el vídeo:

enrique anaut y su novia GTRES

Enrique Anaut i la seva nòvia de l'època, GTRES

Anaut ha protagonitzat una carrera fulgurant, als inferns. Va patir un còlic nefrític al programa, cosa que va motivar un retard en les expulsions, va ser el segon expulsat després de Mai Meneses, era polèmic pels enfrontaments amb els companys i el jurat, va tenir una filla amb la seva nòvia Vanessa i ara ha dit públicament que també li agraden els homes i presenta el seu nòvio a Instagram:

ENRIQUE ANAUT ALS 45 ANYS:

enrique anaut ara twitter

enrique anaut twitter

Enrique Anaut presenta el seu nòvio a Instagram

Anaut té un compte de twitter amb 45 seguidors on es defineix com a "Arterapeuta encontrador de respuestas para vivir mejor todos los que las quieran". A Instargam és veí de "Madrid. Natural de Pamplona. Vocal Coach Terapeuta Holístico. Cantante actor modelo. Make Up Artist. Customizador". És maquillador i negacionista del Covid.

operacion triunfo beth GTRES

OT 2, GTRES

Revifat gràcies a Sálvame i un hit encomanadís, enganxifós com un xiclet a la sola: "Maríiia José, Maríia José, a un paso de ti, y tú no me ves". Qui no ho veia era Vanessa. Anaut va deixar el nòvio després d'una efímera relació i viu amb la seva filla.