El concert de Rosalía al Mad Cool es va omplir de famosos, segons les fotos que recull En Blau: Quim Gutiérrez, Paco León, Cristina Pedroche, Malena Costa i Belén Esteban. El que ha aconseguit instagram és ensorrar la feina dels paparazzi: tots els vips van retratar-se ells mateixos per lluir a les xarxes socials. Només una cara es va mantenir oculta: la filla de Belén Esteban. Andrea Janeiro no vol sortir als mitjans i és la manera que els fotògrafs professionals la retratin, però va tapar-se la cara o va sortir d'esquenes, amb la seva brusa lila que deixa les espatlles a l'aire:

andrea janeiro belen esteban concert rosalia GTRES

andreita janeiro i belen esteban gtres

GTRES

Però finalment ha passat el que havia de passar. En un concert amb 50 mil espectadors era impossible mantenir la cara més buscada oculta, la foto més preuada: Andrea Janeiro en primer pla sense tapar-se i de cara, la d'una jove de 20 anys com tantes:

andrea janeiro cara gtres

belen esteban jesulin ubrique gtres

GTRES

Aquesta és la família sencera: el pare Jesús Janeiro, la mare Belén Esteban i la noia adulta que viu sola a Londres i que van tenir fa 20 anys, Andrea Janeiro Esteban.