Julia Janeiro Campanario, filla de Jesulín, fillastra de Belén Esteban i filla de María José Campanario, fa 18 anys. Serà aquest diumenge 18 d'abril, però com acostuma a fer la revista Hola, s'ha avançat a tots i ha pactat mostrar la cara en portada perquè és adulta legalment. Ho van fer amb la filla de Terelu Campos o la d'Eugenia Martínez de Irujo. Aquesta és, per fi, la primera portada de Julia Janeiro, germana petita d'Andrea Janeiro: "Así es Julia Janeiro, la hija de Jesulín y María José cumple 18 años":

portada hola julia janeiro

portada hola 4003

Portada Hola

La revista del cor més venuda dels dimecres, només superada per Pronto els dilluns, s'apunta l'exclusiva pactant amb els pares, el torero i la dentista, que també apareixen en portada en una imatge més rural. La noia sembla allunyada dels cànons camperols d'Ambiciones, la finca familiar a Ubrique, a Cadis. Julia prefereix una imatge moderna, amb nòvio futbolista i tot com va destapar En Blau. El seu Instagram mostra una noia del seu temps, estudiant i molt pendent del look a les xarxes: cabell negre molt llarg i maquillatge perfecte. Una nova famosa en l'imperi rosa:

julia janeiro Instagram (2)

julia janeiro instagram

julia janeiro 2

julia janeiro

julia janeiro primer plano Instagram

Julia Janeiro, Instagram

Hola escriu "La situación sanitaria impedirá que pueda celebrarlo con sus padres, ya que reside en Madrid y sus padres, en Arcos de la Frontera (Cádiz). Julia Janeiro, la mayor de los dos hijos de Jesulín con María José, cumple dieciocho. Aunque los apena el no poder reunirse, abrazarse y compartir un momento tan señalado, Julia está ilusionada con este gran cambio que tanta expectación está generando". El seu compte d'Instagram ha pujat com l'escuma. Abans de ser popular tenia pocs seguidors i els ha multiplicat per deu, en té 67 mil, i creixent. Pot fer servir la xarxa com a  Influencer i guanyar-se la vida. Pot fer el que vulgui, és adulta. Benvinguda al món del cor, Julia.