De la nit al dia s'ha convertit en una celebritat. I això que encara no és major d'edat. El pròxim més d'abril, Julia Janeiro, filla de Jesulín de Ubrique i Mª José Campanario, farà 18 anys. I si ara ja tothom parla d'ella, imaginin quan arribi a la majoria d'edat. La germana d'Andreíta, per part de pare, ja ha començat a deixar constància a les xarxes socials del seu dia a dia, on d'aquí poc ja no caldran els píxels.

julia janeiro 2

julia janeiro

Julia Janeiro (@julsjaneiro)

La jove, que es fa dir Juls, ja ha enlluernat milers de seguidors deixant clar que no li fa gens de vergonya la càmera. El que tampoc li imposa gens són, tal i com acabem de saber, els fogons. Janeiro acaba de revelar una faceta desconeguda en un dels darrers Stories, tal i com s'hi ha fixat el portal Jaleos. Aquest dijous, la filla del torero i de la Campanario va penjar diferents vídeos on compartia una recepta que pel que es veu, li surt de meravella: una crema de carbassó, amb el seu secret particular al final de tot. Juls hi posa fins i tot els ingredients i el seu toc personal ("el quesito y el cilantro se pone al batirlo") amb el resultat final.

receta julia janeiro

receta julia janeiro2

Julia Janeiro, feta una cocinitas. Qui sap si d'aquí poc la veiem als fogons de Masterchef Celebrity. De moment, la jove té clar que vol estudiar una carrera universitària i no està gens interessada en fer-se un rostre conegut i habitual dels programes del cor com Sálvame, on hi col·labora la cèlebre ex del seu pare, on ja l'han acusada d'un suposat delicte i on tant parlen dels seus pares.