Ensurt desagradable per a Julia Janeiro. La filla de Jesulín de Ubrique i Maria José Campanario torna a reviure el seu malson personal: una relació molt tòxica amb final conflictiu. La voldria esborrar de la seva vida, però encara no pot. Només té 19 anys i ja ha tastat el gust més repugnant del que alguns titllen d'amor però no és més que dominació, rancúnia, gelosia i masclisme. Per això va haver de reclamar ajuda a la justícia, que va dictar mesures per protegir-la. Mesures que han estat violentades, provocant-li una situació d'alarma ben justificada.

La germana d'Andrea Janeiro té actualment una parella, Tommy Rossi, que és futbolista. Va regularment a veure'l jugar els partits que disputa amb el seu equip, el Getafe 'B'. La relació va començar en un moment i ambient força complicat. Abans d'en Tommy, la Julia va sortir amb dos joves més que també es dedicaven al món de la pilota. Álex Balboa, del Deportivo Alavés, i Brayan Mejía, del Club Deportivo Artístico Navalcarnero, que milita en categories modestes. Amb Balboa la cosa va durar més aviat poc, però el noi es va veure implicat en una baralla amb Mejía a les portes d'una discoteca: en Brayan buscava raons amb Janeiro i l'Àlex la va defensar. Van acabar visitant l'hospital i denunciant-lo per agressió, en caure a terra empesa pel seu ex. Un tribunal especialitzat en violència de gènere va imposar-li una ordre d'allunyament, mentre decidia si es celebrava judici.  

Tommy Rossi y Julia Janeiro   Twitter
Julia Janeiro amb el seu nòvio actual, Tommy Rossi /  Twitter
Julia Janeiro y Brayan Mejía
Julia Janeiro amb el seu ex, Brayan Mejía, a qui va denunciar per agressió / GTRES

L'exnòvio de Julia Janeiro la va agredir en una discoteca i té una ordre d'allunyament

La relació amb Balboa va acabar poc després d'aquest episodi, i Janeiro va començar a festejar amb Rossi. El romanç sembla ben sòlid, viuen junts, expressen el seu amor a xarxes socials constantment, comparteixen l'afició pels gustos cars i vida de luxe, tot rutlla. Però l'ombra de Brayan encara no ha desaparegut, malgrat la prohibició que s'acosti a la seva ex. Van coincidir en el mateix camp de futbol durant un dels compromisos de Tommy Rossi, a finals de 2022. No va haver-hi cap problema fins que va acabar el partit: Brayan va dirigir-se fins a la localitat de Janeiro amb la intenció de parlar amb ella. Tant se val si era amb bones intencions o no, és una violació de l'ordre d'allunyament en tota regla. La Julia va passar por, assetjada i desconcertada. Els amics que l'acompanyaven van actuar, aturant el noi i dissuadint-lo.

Julia Janeiro y novio Álex Balboa GTRES
Julia Janeiro i Álex Balboa / GTRES

La informació ha sortit a la llum gràcies al programa 'Ya es mediodía' de Telecinco. Un espai que ha contactat amb l'advocat de la Juls, que confirma que ha tornat a denunciar Mejía per aquest incompliment. Una situació que pot complicar el seu futur judicial, quan el seu cas entrava en una fase decisiva. El judici i el càstig estarien més a prop amb aquest agreujant. Mala jugada la del futbolista.

Brayan Mejía exnovio Julia Janeiro GTRES
Brayan Mejía, ex de Julia Janeiro, trenca l'ordre d'allunyament / GTRES
Julia Janeiro ex novio orden alejamiento quebrantada Telecinco
Julia Janeiro en estat de xoc / Telecinco

Quin fitxatge el de Mejía. Els Janeiro Campanario el recordaran durant molt de temps.