No falla. De tan previsibles com són fan fins i tot gràcia. O pena més aviat. M'hagués apostat força calers a que després de l'empat del Reial Madrid contra l'Atlètic al Bernabéu, es posarien en funcionament els altaveus de la capital en direcció Barcelona. I preparem-nos per la turra que ens donaran aquests dies amb Negreira per aquí, Negreira per allà. El señorío del Madrid s'acaba quan venen mal dades, llavors són els primers en posar-se les mans al cap, en queixar-se dels àrbitres, en fer vídeos infectes des de la televisió del club o, com ara, en carregar els neulers contra qualsevol cosa que tingui a veure amb el Barça. S'ha de ser molt, però que molt cínic i hipòcrita, i d'això en van sobrats al madridisme, per lapidar el tècnic del Barça per dir verdades como puños i dir en veu alta el que tothom menys ells pensen.

xavi2
Xavi Hernández / DAZN

"Ya dije que no me gustaba que condicionasen a los árbitros y lo están haciendo cada semana. Creo que adultera la competición y los colegiados están condicionados. El caso Negreira no nos ha sumado. Es una realidad pero con ello hay que competir. Comparto las palabras del presidente al cien por cien. No soy el presidente de la Federación ni de LaLiga. Me sorprende una barbaridad que permitamos esas cosas. Adultera la competición por completo y semana a semana. Lo ve hasta un ciego. Ya lo dijo el Cholo Simeone, ¿no? Que no somos tontos. Lo vemos y lo ve todo el mundo, pero son los medios los que tienen que decir esto. Estoy con Simeone, no somos tontos". Paraules de Xavi que sumades a que des de Madrid diuen que no els hi van xiular dos penals a favor en el derby madrileny, han fet començar a moure màquines. Deuen tenir poca memòria de l'atracament a mà armada contra l'Almeria de fa un parell de jornades, o del robatori que van perpetrar un dia abans al Girona abans que visiti el Bernabéu dissabte vinent.

madrid
Queixes madridistes al Reial Madrid - Atlètic de Madrid 

El partidazo de COPE, a Juanma Castaño li ha faltat temps per anar donant lliçons: "Xavi debe entender que cuando hace este tipo de declaraciones, le está faltando el respeto a mucha gente, fundamentalmente a los árbitros"... Poden riure uns segons, que la cosa segueix: "Les está llamando corruptos, ya no es que esté diciendo que los árbitros se equivocan, sinó que está diciendo que los árbitros están manipulando sus decisiones, están alterando intencionadamente sus decisiones para que ocurra algo. Los está llamando corruptos y dice que el Madrid gana por esto". La xarxa al·lucina:

Com vaticina algun usuari, preparem-nos per la setmaneta que ens espera... I vaig més enllà: que es calci el Girona dissabte al Bernabéu. Que vagin amb poca cosa a les butxaques perquè l'atracament pot ser històric, com als de Míchel se'ls hi acudeixi posar-li les coses difícils als madridistes.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!