Sempre que Albert Pla es deixa caure per TV3, puja el preu del pa. El cantautor català, meravellós sempre que obre la boca, no acostuma a callar-se i diu el que li surt del monyo, generant bilis en els hiperventilats espanyols i ultres. I una vegada més, després del seu pas per Col·lapse, ho ha tornat a demostrar. Pla ha xerrat amb Ricard Ustrell i ha anat deixant una perla rera una altra, mullant-se parlant de tot i mostrant-se com és, un vers lliure de qui mai et pots esperar què dirà o com reaccionarà a les coses que passen al seu voltant. Per exemple, el cantant, ara també actor i flamant guanyador del Premi Feroz a la millor interpretació masculina de repartiment pel seu paper a La Mesías dels Javis, va reaccionar així al premi que li acaben d'atorgar.

albert pla la mesias
Albert Pla a 'La mesías' / Movistar+

Evidentment, Pla també s'ha ficat de ple en diferents aspectes de la societat, com la presència del mòbil a les aules, la situació del Barça o la situació política. Dels mòbils, atenció al consell que ha donat i què seria el que aplicaria ell de manera immediata:

Aquest dissabte, hores abans que comencés el programa, el Barça jugava i guanyava al camp de l'Alabès, victòria per 1 a 3, després que el seu entrenador Xavi Hernández anunciés fa uns dies que deixa el càrrec a final de temporada, ja n'està fins el gorro, fart de pressions i de que se'l qüestioni permanentment. Del tècnic de Terrassa, i per extensió, del Barça com a club, i com a emblema de Catalunya, també n'ha parlat, amb una frase que crida l'atenció: "“Encara em sembla que ha durat massa, pobre. El Barça és una desgràcia per a tots els catalans”:

Faltava la cirereta del pastís: atenció al que ha dit sobre els jutges espanyols i la seva renovació, a la qual s'hi oposa el PP, de qui s'ha referit en aquests termes: "Jo crec que tenen por. Si deixen d’haver-hi aquests jutges, tots els del PP se’n van a la presó, pobrets":

Pla, geni i figura. Ha guanyat el Feroz, merescudíssim premi a algú que fa crítiques ferotges amb un somriure a la cara. Meravellós.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!