Alguien ha decidido que este partido no podíamos ganarlo. Així s'ha pronunciat un jugador de l'humil Almería al final del "partit de futbol", per dir-ne d'alguna manera, entre el Reial Madrid i l'Almería. Els blancs venien de perdre i ser eliminats de la Copa per l'Atlético de Madrid i després d'un any ridícul derrotat en Lliga i Champions pel Barça i el City de Guardiola. L'equip de Florentino Pérez no es podia permetre una altra patacada, però perdia a casa 0-2 contra l'Almeria i aleshores un àrbitre i el VAR s'han posat a jugar: penal inexistent, gol anul·lat, gol amb la mà i gol al minut 109 (cent nou), pels 14 minuts d'afegit de l'àrbitre. L'escàndol durarà anys per només 3 miserables punts. contra el cuer a casa.